27 års fængsel for krigsforbrydelser i Kosovo i 1999.

27 års fængsel for krigsforbrydelser i Kosovo i 1999.
Den Internationale Krigsforbryderdomstol i Haag, Holland fandt den tidligere serbiske politigeneral og viceminister Vlastimir Djordjevic skyldig i mord på 724 Kosovo-albanere.

Vlastimir Djordjevic blev anholdt af politiet i Montenegro da han rejste fra Rusland, hvor han havde skjult sig ved at ændre udsende og fortælle at han var bygningsarbejder.

Djordevic, blev født i 1948, og var assisterende minister for det serbiske ministerium for indre anliggender og chef for Offentlig Sikkerhed fra 1997 til 2001.

Han kommanderede de jugoslaviske styrker i Serbien og Kosovo og var anklaget for at dække over forbrydelser i den sammenhæng.

Han var også anklaget for forbrydelser begået i Kosovo mod etniske albanske civile i 1999, herunder deportation af cirka 850.000 kosovoalbanere, samt mordet på flere hundrede andre.

Nogle af ofrene blev transporteret til hemmelige massegrave i Serbien. En af gravene er i forstæderne til Beograd.

“Du dømmes til 27 års fængsel,” sagde dommer Kevin Parker ved Den Internationale Krigsforbryderdomstol for det tidligere Jugoslavien til Djordjevic, som blev fundet skyldig i drab, forfølgelser og deporteringer.

Kosovo, var tidligere en serbisk provins, der udråbte sig som en uafhængig stat i 2008.

Milosevic-regimet i Beograd var på det tidspunkt involveret i en bitter konflikt med etnisk albanske oprørere i den serbiske provins.

Det er derfor ikke uden grund, hvis man spørger sig selv om, hvad foregår der i hovedet på mennesker, som på sin hjemmeside hylder en person som Ratko Mladic?

Læs mere om SIAD/SIOE….  HER

For yderlig læsning

En lille latterlig flok tilhængere af Anders Gravers & Co.
 
Balladen med Westboro Baptist Church minder mig om SIOE/Trykkefrihedsselskabet