Dansk Folkeparti, sprog-politi nu!

210820151806

Dansk Folkeparti, sprog-politi nu!
Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen ønsker mere kontrol med det Danske sprog –
og hvad er så mere nærliggende end at oprette et sprog-politi?

Alex Ahrendtsen har set sig sur på noget, som han kalder for “pizza-dansk” – et sammensat ord han bruger til at beskrive, hvad han mener er det talte sprog i pizzeriaer.
210820152005

“Det er pizza-dansk”
Ahrendtsen, forklarede til den danske tv-station DR i denne uge. “Det er bare fordi de ikke kan finde ud af, hvordan man korrekt taler dansk.”

Farlig sprednings-effekt
Ahrendtsen foreslår, at regeringen er nødt til at træde til, både for at forhindre “pizza-dansk” i at sprede sig og for at bevare almindelig dansk for fremtiden.

“Uden det danske sprog vi ikke længere danskere,” fortalte Ahrendtsen til Berlingske, og uddyber, at han håber Dansk Sprognævn, et organ, der overvåger udviklingen af det danske sprog, kan træde ind og regulere det danske sprog.

Washington post
Nu er nyheden nået til Washington post – og så vi får vel, at se om den amerikanske regering tager ideen op, på bedste national-patriotiske vis, for at redde Amerika fra armod og undergang.
210820152045

Pålidelige kilder
Fra næsten pålidelige kilder forlyder det, at Don Corleone, – efter han havde læst den skræmmende nyhed i Washington post, allerede i dag har meldt sig til et sprogkursus, af frygt for sprednings-effekten.

Reference
//washingtonpost.com /news/worldviews/wp/2015/08/20/heres-what-pizza-has-to-do-with-anti-immigration-politics//washingtonpost.com /news

For yderlig læsning.

Fyns Amts Avis: Intern strid i Dansk Folkeparti på Fyn
 
Hvad har Alex Ahrendtsen gang i ?