P77.dk – Geert Wilders vil bygge landsbyer for afskum

Netavisen, P77.dk – Geert Wilders vil bygge landsbyer for ‘afskum’

Unge lovovertrædere og socialt utilpassede unge, med deres familier, skal med magt tvinges ud af deres nabolag og placeres i containerlandsbyer for afskum.

Den hollandske politiker Geert Wilders vil sætte unge kriminelle og socialt utilpasse unge med familier, til at bo i nogen særlige landsbyer, som han kalder for “landsbyer for afskum”

-Gentagende krænkere skal fjernes med magt, fra deres nabolag og overflyttes til landsbyer for afskum. Der skal de flytte ind i huse lavet af gamle containere. Er der tale om mindreårige, skal hele deres familie med. Sæt alt skraldet sammen, siger Geert Wilders. Skriver, Margrethe S. Hansen på//p77.dk/politik-a-verden

MEN!
Hvor får Geert Wilders sine “fakta” fra?
Geert som vil “forbyde Koranen” har været på en nylig nordamerikanske turne for at formidle sin hadefulde anti-muslimske retorik.

For bare et par dage siden modtog bloggen en eksklusiv optagelse af Wilders tale på Cornerstone Church, -en mega kirke i Tennessee.

I den følgende chokerende optagelse afslører Geert Wilders,
hvor han finder sine “fakta”. -God fornøjelse!
 

 

For yderlig læsning

‘Hade-Bloggerer’ folder sig ud på Jyllandsposten og rammer bunden
 
Ytringsfriheds-forkæmperen Geert Wilders vil nu lukke hjemmesider
 
Katrine Winkel Holm: Så lægger 180grader endnu engang avis til en afsindig løgnehistorie om TFS-formand, Lars Hedegaard.