Kvalmende Morten Uhrskov og Helmuth Nyborg

Kvalmende Morten Uhrskov og Helmuth Nyborg
JP bloggeren Morten Uhrskov og intelligensforsker Helmuth Nyborg er kvalmende med deres racistiske dommedagsprofetier om Danmarks undergang.

Skriver Margrethe S. Hansen på Netavisen P77.dk

-Og fortsætter
At Danmark er et multikulturelt og multietnisk skabelsesprojekt, er en historisk kendsgering.

Men der findes folk som JP bloggeren Morten Uhrskov og professor Helmuth Nyborg, der forsøger sig med alt muligt for at bagvaske, omskrive og erstatte den historiske virklighed, med en nationalistisk myte, om et ganske særligt homgent folk, ja nærmest en race for sig selv, kaldt danskerne.

Danskerne fremstiller både Nyborg og Uhrskov på hver deres måde, som et unikt og etnisk homogent folk opfostret i isolation og først her i vores samtid udsat for voldsomme overgreb, fra uønsket tilvandrede fremmedartede kolonister, der med vold og tvang vil lave hele det danske samfund om og til slut få den danske genetiske arvemasse, til at forfalde og blive mere og mere vanskabt og uintelligent.

Mens Helmuth Nyborg ikke gør meget for at skjule, at det for ham først og fremmest handler om race og gener, er Morten Uhrskov mere forsigtig og har valgt et mere politiskkorrekt sprog.

Uhrskovs foretrukkende sprog, er kulturchauvinistisk.
Dog kan han, når han føler sig hjemme blandt vennerne i Den danske forening, smide masken og tale rent ud af posen, om at det ikke bare handler om at smide bestemte kulture på porten, men om at lukke Danmark af for bestemte grupper af mennesker.

Mennesker som sjovt nok alle kommer fra…
Dybt kvalmende er hvad Morten Uhrskov er.

Reference
Hjemmesiden Netavisen, P77.dk //p77.dk /blogs/shansen/516-kvalmende-morten-uhrskov-og-helmuth-nyborg