P77.dk: Højreblogger forbundet til højreekstremt netværk

P77.dk Højreblogger forbundet til højreekstremt netværk
Højrebloggeren Kim Møllers venneliste på Facebook viser en række af forbindelser til det hemmelige højreekstemistiske netværk ORG. Skriver Margrethe S. Hansen og Christian Rask på NetAvisen P77.dk

-Og fortsætter
Politiken afslørede for et par uger siden, at den danske højrefløj er infiltreret af et hemmeligt netværk kaldet ORG.

Det 20 år gamle netværk går på tværs af højreradikale grupperinger og tæller omkring 100 medlemmer, blandt andet offentlige ansatte i politiet, der har misbrugt offentlige registre til at søge oplysninger om modstandere til deres Landsforræderarkiv, også kaldet Den Store Hukommelse.

Medlemmerne af ORG har hurtigt lukket sig, og udtaler intet til pressen.

Den nationalkonservative blogger Kim Møller, der gennem en årrække har udgivet personoplysninger om politiske modstandere på sin blog Uriasposten, hvorefter de blev truet i nogle tilfælde på livet, og som er meldt til politiet for at udlevere beskyttede personoplysninger, lukkede straks efter afsløringen af ORG-netværket sin profil på det sociale netværk Facebook for information om hvem hans venner er.

Netavisen P77.dk kan imidlertid vise fra højreradikale kilder på Facebook, at Kim Møller har adskillige forbindelser til centrale medlemmer af ORG-netværket, ikke mindst omkring det højreekstreme miljø i Århus.

Reference
Netmediet P77.dk – //p77.dk/radikalisering/danmark/hojreblogger-forbundet-til-hojreekstremt-netvaerk

For yderlig læsning

Netavisen, P77.dk – P77.dk-Nationalkonservativ-blogger-meldt-for-personregistrering
 
Kære Dansk Folkeparti, Jette Dali og Aia Fog, bestyrelsesmedlemmer, Trykkefrihedsselskabet
 
Hjemmeside for, Stop islamiseringen af Europa (SIOE) lukket