P77.dk: Karen Jespersen med i antimuslimsk hadegruppe på Facebook

Tidligere socialminister og nuværende folketingsmedlem for partiet Venstre Karen Jespersen, meldte sig ind for en måned siden ind i Facebook gruppen Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD). Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk  -Og fortsætter

SIAD er en af de stærkt antimuslismske foreninger, som står bag den højreekstremistiske demonstration i Aarhus den 31 marts.

Ifølge en søgning på medlemmer af gruppen Stop Islamiseringen af Danmark så tyder det på, at det er Karen Jespersen selv, som har tilføjet sin personlige Facebook profil til SIAD gruppen.

Man kan enten tilføje sig selv eller – blive tilføjet gruppen af andre.
Tilføjes man gruppen af en anden person, vil dette fremgår og man vil kunne se, hvem som har tilføjet ens person til gruppen.

Imens Karen Jespersen således blåstempler, via sit medlemskab på Facebook, den stærkt antimuslimsk hadegruppe Stop Islamiseringen af Danmark, hvis internationale SIOE netværk flere gange er omtalt positivt i den norske terrorist Anders Behring Breivisk online-manifest, – så går hendes parti-kollegaer i Aarhus, i dag den 21-03-2012, sammen med resten af Aarhus byråd, på gaden for at hylde tolerancen, og for at vise at de alle tager stærkt afstand fra højreekstremistiske grupper som Danish, English Defence League og Stop Islamiseringen af Danmark.

Alle tre grupper står bag den store højreekstremistiske demonstration i Aarhus den 31 marts.

Reference
Netavisen, P77.dk //p77.dk /politik-a-verden/danmark/karen-jespersen-med-i-antimuslimsk-hadegruppe-pa-facebook

For yderlig læsning

Venstres_Muhammed_tegning?
 
Kludder med talerlisten i Aarhus den 31. marts.
 
Counter Jihad meeting på i Aarhus