EDL-NEWS: English Defence League ydmyget i Århus

English Defence League (EDL), Tommy Robinson aka Stephen Yaxley- Lennon og Kevin Carroll, – Yaxley-Lennons fætter, hånes af sine landsmænd på EDL-NEWS

De nærmest, betragter dem som nogle store idioter, der leder tankerne imod “Black Knight” i Monty Python’s Flying Circus.

“Bare vent, – English Defence League kommer til Aarhus med hundredvis af supportere”, har Tommy Robinson aka Stephen Yaxley-Lennon, pralet med overfor sine naive og tåbeagtige tilhængere.

Ud af de ca. 75 udlændinge som deltog i farcen, var kun de 15 af dem fra English Defence League.

Nøgleperson i gruppen er “Tommy Robinson”, hvis rigtige navn Stephen Yaxley-Lennon, er tidligere British National Party (BNP) medlem.

Lennon er for nylig blevet sigtet for vold mod en politibetjent.
Nummer to i EDL er Kevin Carroll, Yaxley-Lennons fætter.

Han underskrev nominerings-papirne til Robert Sherratt, en BNP kandidat i Luton i 2007, -der også var aktivist i en lille nazi-gruppe, den 9 november.

EDL-organisationen er støttet af Alan Lake fra det nordlige London, der har forbindelser til kristne evangeliske grupper i Storbritannien og USA, -og ser EDL som både en “street-hær”, -og et brohoved til etableringen af en større anti-islamiske bevægelse.

En reklame-katastrofe
Den meget opreklameret demostration, med opfordringer til forskellige højreekstremistiske og nazistiske entusiaster fra hele Europa, gik på ingen måder så godt som de havde forventet.

De mere end 4.000 moddemonstranter i et festligt anti-fascistisk optog, var i høj grad med til at flytte mediernes focus væk fra den lille, og uanselige flok i Mølleparken.

I kommentarfeltet på EDL-NEWS kan man b.la. læse:
En klasse handling, -vores racistisk flok, er de ikke?

Lad os give dem en tragisk komedie, få dem til at snuble i deres egne mangler, gør dem til klovne i et cirkus og -de vil blive pisser af -selv i Luton. -Jeg vil vædde på han får en varm velkomst hjem.

Reference
//edlnews.co.uk

For yderlig læsning

Skal vi mødes et sted efter demonstrationen og få en bid mad?