projektantifa.dk: Vederfølner-formand deltog i angreb på antiracister


/projektantifa.dk: Vederfølner-formand deltog i angreb på antiracister
Lørdag den 30. juni 2012 deltog Lars Grønbæk Larsen i et angrebsforsøg på en antifascistiske demo i Odense. Skriver //projektantifa.dk

Ifølge Fyns Politi var det netop gruppen af Vederfølner- og  Danish Defence League-medlemmer, der var de aggressive:

“Vi kunne se, at en gruppe fra højrefløjen forsøgte at nå frem til en gruppe fra venstrefløjen på Odense Banegård Center, sagde vagtchefen hos Fyns Politi, Kim Munksgaard, lørdag til dagbladet Fyens Stiftstidende.

Reference / Læs mere på
//projektantifa.dk/nyheder/article/vederfolner-formand-deltog-i-angreb-på-antiracister /projektantifa.dk

Hvor er det trist, – at se, Vederfølnerformand Lars Grønbæk Larsen og Danish Defence League-medlemmer nævnt i forbindelse med hændelser, som måske, kan tolkes som forsøg på grov personfarlig kriminalitet.

For yderlig læsning.

10 højreradikaliserede anholdt på Fyn
 

11 comments on projektantifa.dk: Vederfølner-formand deltog i angreb på antiracister

  1. Det er jo ikke nyt at det er højrefløjen som forsøger at starte en konflikt. Jeg har selv været til mange demonstrationer hvor den konflikt som startede blev startet af racisterne. Men, er nået til punktet hvor man må siger at

    ” Når ret bliver uret, bliver modstand pligt “

  2. undre mig over din udtalelse , da det ikke plejer at være højrefløjen der er skyld i ballade, så måske er historien en hel anden… Det er dog Løgnesiden det er slået op

  3. Lars, var du med til demonstrationen i Århus i marts mdr.???? For hvis du var, så må du jo også vide, det ikke var højrefløjen der lavede konflikter!
    Ellers synes jeg da du skal gå ind og læse om demonstrationen, hvis du ikke var med!!!

  4. Gitte: Selvfølgelig var jeg med. Var nede ved Mølleparken. Jeg vil medgive at højrefløjen var forholdsvis tilbageholdende i fysisk konfrontation. Men reaktionen fra 3.part var både forståelig og retfærdig. Det som du dog skal være opmærksom på er, at det ikke var os som var de primære aggressorer i Århus.

  5. “Hvor er det trist, – at se Vederfølnerformand Lars Grønbæk Larsen og Danish Defence League-medlemmer nævnt i forbindelse med forsøg på grov personfarlig kriminalitet.”

    Jeg er helt enig for en gang skyld!!!

    Menden er så sjov den artikel hehe billedet viser tydeligt at vi bliver angrebet at den voldelige blokade. Men sandheden er venstrefløjen jo ikke den store tilhænger af.

  6. Pudsigt at du har skåret billedet så man ikke kan se flasken. Men nok ikke tilfælding.

  7. Lars Larsen: Nu er det jo politiet som selv udtaler at det er højrefløjen som forsøgte at overfalder de gode kammerater.

  8. Nej det gør de ikke nogen som helst steder!!! Læs lige igen navnebror.

  9. Lars Larsen: For at undgå tvivl om navnene, vil jeg hermed fremover kalde dig for lille pindsvin. Det håber jeg er ok? Det tager jeg som et ja :)

    Lille Pindsvin, Politiet udtaler meget direkte at det er højrefløjen som er den aggressive part. Jeg har oplevet utroligt mange demoer, hvor det er højrefløjen som ønsker konfrontation ? Heldigvis er København stadig en forholdsvis racismefri zone, da AFA står godt og stærkt i byen. Men ude omkring i provinsen er det stadig højrefløjen som oftest trækker først.

  10. Politiet bruger da ikke ordet agressiv om os, de siger kun at vi ville nå frem, hvilket de ikke kan vide noget om!!! Billedet i artiklen taler vist også for sig selv.

Comments are closed.