P77: Geert Wilders lynvisit i Malmø blev en fuser.

Den hollandske politiker Geert Wilders besøg, igår lørdag hos muslimhaderne i det svenske Trykkefrihedsselskab – et barn af det danske Trykkefrihedsselskab, hvor en vis køkkenracist nemlig Lars Hedegaard er formand, endte som en fuser, på trods af massiv reklame på internettet i højreekstreme blogs og i Counterjihad kredse. Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk

-Og fortsætter
Kun omkring hundrede personer ud af trehundrede tilmeldte, valgte at dukke op og for at lytte til Geert Wilders platte og konspiratoriske mikrofontale.

Dømt på det lave antal af deltagere,der have indløst billet for at lytte til Geert, kan man vist godt konstater at interessen for Geert Wilders, var større iblandt dem der havde valgt at møde ham udenfor kongrescentret, med ord som “ingen racisteter i vores gader” og med æg og råddent frugt.

Geert Wilders fik dog ingen æg på sig, det gjorde derimod to danske kvinder, der begge havde taget turen hele vejen fra Jylland og vovet sig over sundet til Malmø.

Begge kvinder er medlemmer af Trykkefrihedsselskabet og vist af Dansk Folkeparti, og begge fik æg på frakken- en fik sågar også et æg i hovedet.

De hedder Aia Fog og Katrine Vinkel Holm, den sidste er næstformand for det danske Trykkefrihedsselskab, som hun hygger sig lidt med, hjemme i privaten mellem pauserme fra husmoderpligterne, som hun er så glad for, at hun har valgt, at spilde sin ytringsfrihed på at beskrive dem i en hel bog.

Æggene var helt sikkert, en ubehagelig oplevelse for damerne,
men mon ikke de hurtigt blev vasket af?

Langt mere ydmygende, måtte det havde været for Geert Wilders at konstater, for det første at så få var dukket op for at lytte til ham, og for det andet at der hersker en uhyggelig enighed, blandt redaktører og journalister i svensker pressen om, at han – dvs. Geert Wilders er en taber…

Reference
Netavisen, P77.dk – //p77.dk/han-kom-fik-aeg-og-blev-kaldt-en-taber

For yderlig læsning.

Dansk-Folkeparti-klar-til-valgkamp
Jeppe-Juhl-Der-er-noget-råddent-i-den-danske-presse