Gunnar Kanstrup (Snubi): Godt der bliver taget hånd om Margrethe S Hansens løgnehistorier og falske opdigtende oplysninger –

Således skriver Gunnar Kanstrup på webportalen Facebook.
Og så var det bare jeg ville sige, – man skal være meget forsigtig med at kalde andre mennesker for løgnere m.v. – når det kniber med dokumentationen.

Det kunne jo være at man tog fejl.
Lad os se på, hvad det er der har været gang i.

Gunnar, anser tilsyneladende Andres Gravers for at være troværdig, hvilket langt fra er tilfældet.

Og – Det falder mig noget svært at forstå, at Gunnar ikke modererer sig en smule når man tager i betragtning af, at han har haft nogle problemer med blodpropper i hjernen.

Herover et screendump fra webportalen FaceBook

Herover ses et screendump fra Gunnar Kanstrups præsentations hjemmeside

Det er faktisk sjældent set, at det i sig selv betyder, at man bliver mere begavet. Men jeg kan naturligvis tage fejl.

Harald Jensen truer med retssag, langvarig fattigdom, samt førere sig frem med påstande.

[kaltura-widget uiconfid=”535″ entryid=”1_p4wnkzq6″ width=”400″ height=”330″ addpermission=”” editpermission=”” /]

Jeg mener at ovenstående video rokker ved Haralds dømmekraft.
Og – jeg er af den opfattelse, at bakker man Anders Gravers op, så falder det tilbage på en selv.

Du kan læse mere HER

Se det omtalte indlæg – på Netavisen P77.dk – HER

Se byrettens dom – HER
Læs om webportalen / FaceBook-gruppen ‘Krigsveteraner & pårørende’

*******************
Opdateret herunder. med ‘kedelig-mand’. (Se kommentarer)

Billedet herover er fra webportalen, FaceBook den 21,12,2010 kl. 23.30.
………………………..
Opdateret 24,12,2010 kl.11.00 – Fra kommentarfeltet

Svar: Jo, og det har du fået. – Glædelig Jul.
******************************************************

Opdateret den 23,12,2010. kl 15.57.
Lars Christensen kalder sig for landsformand for en forening ved navn ‘Krigsveteraner & pårørende’

Herunder i kommentarfeltet, kan du se med hvilken seriøsitet han har tænkt sig at forvalte sin status.

‘Ynkelig’ er vist det rette ord.
Man får helt lyst til at gi ham en pakke tudekiks.
Enhver kan i kommentarfeltet se hvordan han repræsenterer foreningen.
*********************************************************************

*********************************************************

167 comments on Gunnar Kanstrup (Snubi): Godt der bliver taget hånd om Margrethe S Hansens løgnehistorier og falske opdigtende oplysninger –

 1. Hvor er det godt du har taget disse billeder. Harald har våbentilladelse og det er bekymrerende. Når man skralder lagende af, bliver denne forening mere og mere skræmmende, formålet med foreningen er prisværdig, men jeg tror ikke at de evner det store ansvar.

 2. Dejligt med sådan en offentliggørelse
  I hele debatten har jeg ikke brugt ordet at Anders Gravers er troværdig men heller ikke det modsatte.

  Mine blodpropper har absolut ikke ændreret på en demokratisk Danmark hvor alle skal have en chance for at vise sine værdier ikke mindst når man gør det i en frivillig hjælpe organisation. – Men sjov at forsøge vælte min troværdighed med snak om blodpropper i hjernen – det er da cool kamp.

  Nu ved jeg en del om Harald Jensen igennem tiden og han har ikke våbentilladelse eller våben men det har jeg. så er det også sat på plads.

  P77 tåler ikke os demokrater godt De har deres autonome antiracistiske ytrer som ikke kan finde ud af at linke til de oplysninger de lyver med.

 3. det må jeg nok sige det er noget af en beskyldning jeg har ikke noget med http//siadinfo.blogspot.com/ at gøre syndtes det er en mærklig samkopling.

  men efter som forfatteren ikke giver sig til kende i anongsen er det jo nok fordi han/hun ved det er forkert at kople mig sammen med http//siadinfoblog spot.com/ når jeg ikke har noget med dem at gøre.

  hvad filmen angår hvis man kan kalde det en film så er billederne fra 5 september også kaldt Danmarks og soldaternes flagdag og her er alle veldkommen.

  billedet med pistolen i munden er fra 1995 og er blevet vidst på DR.1 TV.2 hvor der er tale om hjemvendte soldater og det de slås med.

  mange af de andre politikere der er på billederne deltager også i 5 september Danmarks og soldaternes flagdag og jeg syndtes at det er meget forkert at linke dem sammen med de links i ligger ind for de har lige så meget at gøre med det som jeg har.

  jeg anbefaler at denne artikkel bliver fjernet omgåne.

  MVH. Harald Jensen

 4. Sjovt nok Er vi de eneste der tør stå frem med vores indentitet Men Du har ret Harald den tilsvining og sammensætning bør fjernes straks!

  Mon ikke Admin eller ejeren af siden sætter sig ind i tingene og gør det der er rigtig.

  MVH. GK

 5. “..Og så var det bare jeg ville sige, – man skal være meget forsigtig med at kalde andre mennesker for løgnere m.v. – når det kniber med dokumentationen”

  Synes ligesom man burde starte med at se på sig selv. Nu har jeg læst alle Jeres beskidte løgne og udokumenterede påstande. Der er så mange, så der kan skrives tykke bøger om den tykpandede og åndsfraværende redaktion, der huserer både her og på P77.

  Er det egentlig ikke sådan, at man skal kunne dokumentere sine påstande? Eller er det noget vi skal have retten til at hjælpe Jer med?

 6. Fy for S**** hvor er det lavt at hænge mennesker ud på den måde!

  Hvor er det usagligt at bruge andres sygdomme til at argumentere over at de er forkert på den.
  Umiddelbart må man vel antage at den sygeste person er den der føler brug for at hænge andres dårligdomme ud på nettet, og det uden at lade dem vide man har lavet sådan en bagvaskelse. Havde de omtalte personer ikke tilfældigt set denne arktikel på google, havde de ikke haft en jordisk chance for at vide hvilken svinestreg der her er begået imod dem.

  Vær glad for det ikke er mig det nummer er lavet overfor, for så var det gået lige til en advokat inden jeg overhovedet havde kommenteret det…

  Jeg kan ikke se hvad blodpropper og våbentilladelser har med hele polymikken at gøre, og kan kun opfatte det som forsøg på bagvaskelse, og den slags er altså om ikke ulovligt, så ihvertfald utrolig lavt at synke….

  Jeg synes du skulle tage at sende en undskyldning til de mennesker du hænger ud her, eller også burde du være voksen nok til at stå frem med navn oven på sådan en svinestreg, så tager jeg gerne diskussionen med dig mand til mand….. For S**** hvor burde du skamme dig, sammen med dine tilhængere( hvis du altså har sådan nogle. de svinske kommentarer der følger i tråden KUNNE jo tyde på det er dig selv der har nogle forskellige “personligheder,” for jeg har svært ved at tro at andre ville hoppe med på sådan en omgang svineri..) Igen: Fy for pokker,,, skam dig….

 7. Margrethe Monika Hansen & Carl-Erik Zølc er Personerne der står bag artiklen og det vil de komme til at stå til ansvar over for rette sted og tid.

  Tak til alle som kan se sandheden frem for løgnene.

  GK.

 8. *LOOOOL* Kan da kun sige tak for reklamen,,, Jeg synes sq også jeg er ret sjov ;)

  At jeg ikke lige kan se noget sagligt ved at give mig et reklamelink er lidt ligegyldigt, for det er da oprigtig pænt af jer,,,, Nu i alligevel var så flinke, kunne i så ikke lige smide min emailadd også, så kunne jeg måske få lidt jobs ud af det også? :)….

  Der er for øvrigt 150 andre på min venneliste, og kigger i rigtig godt efter kan der garanteret graves lidt smuds op om dem også, så i har lidt tidsfordriv her i juletiden,,, Jeg fatter ikke at i ikke har andet og bedre at tage jer til, men det er jo så bare mit held :)

  Jeg kan da lige tilføje at jeg gerne optræder til firmafrokoster, børnefødselsdage, SOLDATERFESTER, polterabender Osv,,,,
  For kontakt kan bruges
  humorterapeuten@gmail.com

  Igen takker jeg for den flotte reklame,,, Det overraskede mig en del at se et så pænt træk fra den side.
  Rigtig smæde,,, ehh glædelig jul ønskes herfra :)

  Eddi
  (Ham den sjove fyr)

 9. Ja så kommer jeg da lige forbi igen, så det ser ud som om her er lidt besøgende på siden.

  hvis jeg skal levere billede og reklame til jer med min person, har jeg jo også interesse i at vi i det mindste lader som om her sker lidt :)

  jeg vil bare lige tilbyde at jeg kan sende jer noget pressemateriale med bedre billeder og så videre, nu i er så glade for at bruge mig som blikfang herinde. En anden gang skal i altså bare spørge pænt, så leverer jeg gerne billeder og så videre, og så slipper i for at skulle luske jer til at nappe billeder fra fb og så videre :)

  Kunne i ikke godt være så rare at gøre siden en smule mere overskuelig, så man rent faktisk har en mulighed for at se hvad siden går ud på, i stedet for bare at smide beskyldninger og billeder ind i en glad blanding?
  Jeg tror at en indsats på det område kunne medføre at her rent faktisk kom læsere, så os 3 der rent faktisk kommer her(de samme 3 som du/i hænger ud herinde,) ikke behøvede komme her jævnligt for at hjælpe jer med at holde siden i gang, og på den måde kunne vi måske endda også få en smule ud af at figurere på jeres side i form af reklame Osv. For nu at gentage mig selv: Spørg dog bare pænt, det er da det mindste man kan gøre når man kopierer andres ting, og det kunne endda være jeg var så flink at sende lidt video osv. med.

 10. Når du nu alligevel er inde og redigere i dine små søde tekster, kunne du så ikk elige kommentere en smule, så man ikke skulle sidde her og gøre alt arbejdet for dig ved at holde siden i gang? Det må da også være i din egen interesse?… Jeg synes nu personligt det var sødere da du kaldte mig en “sjov mand,” men uanset hvad du kalder mig, ændrer det jo ikke på at jeg er taknemmelig :)

  De af jer der kunne tænke jer at vide hvem jeg er, og hvad jeg kan tilbyde er velkomne til at finde mig på facebook, hvis i lige mangler et sjovt indslag til jeres fest :) (who am i kidding, der er jo alligevel ingen der læser herinde, men det KUNNE da være en “turist” forvildede sig forbi.)

  Kunne jeg ikke lige få dig til at ændre overskriften på mit billede igen, så der som før står “sjov mand?” Det gjorde mig så glad, og viste at der da i det mindste var en smule humor bag siden her, og dermed en smule mening.
  Be om´:)

 11. Skal vi lige tage EN mere? Så må du altså også selv komme lidt på banen og få gang i det her foretagende, jeg har jo andre gøremål end at hjælpe dig :)

  For de der ikke har set det, startede der med som overskrift på mit billede at stå “SJOV MAND,” og ikke som nu “SUR MAND,” og det lød faktisk meget bedre,,, af uvisse årsager syntes opretteren af denne side sp´å pludselig ikke jeg var SJOV mere da jeg, som skik og brug er, takkede for den flatterende tekst, men forskellen er den samme: Jeg ER nemlig rigtig sjov, og havde jeg ikke haft sans for humor havde jeg nok også taget nogle skridt i forhold til misbruget af mit billede :)

 12. Nåeh ja,, glemte lige at skrive Godnat og sov godt, og rigtig glædelig forJul,, vi ses helt sikkert i morgen igen, hvor jeg igen underholder helt alene og forladt her på siden :)

  Tak for nu, og husk: Behandl andre som du ønsker de skal behandle dig, ellers kan det gå rigtig rivende galt i den her verden :)

 13. Jeg kan forresten rigtig godt lide kaffe, hvis der er nogen der gerne vil vide det :)

 14. Hold da op,,, så fik jeg alligevel gjort den her tråd 500 gange mere interessant end den lagde ud med at være inden jeg ankom,,, hvor er det godt vi har mig ;)

 15. Fik jeg sagt jeg ikke er spor sur forresten? Jeg er faktisk ret glad,, det er jo jul lige om lidt ;)

 16. Hvor er det skønt vi har sider som denne, så man kan få afløb for sin selvglæde og skrivelyst,,, Nå men nu vil jeg altså for alvor gå i min seng og sove lige til i morgen, hvor vi ses igen her på kanalen.
  “Rød front og flere cykelstier :),” og husk “Løkke er kun en smølf “

 17. For øvrigt er det løgn at mit billede senest er opdateret den 21/12, for det er ikke mange timer siden overskriften blev redigeret kraftigt,,, bare sådan for at gøre det klart,,, Undskyld jeg igen forstyrrede, nu skal jeg nok gå i seng igen igen :)
  nat nat

 18. Forresten kære webmand: husker du lige at lave overskriften om på billedet igen?,,, Denne gang kunne du jo kalde den :” flink mand der forsøger at få besøgende på siden “:)

 19. Nej, vi skal da lige have nr 20 med inden sengetid, ikke? :=)

  20 kommentarer der allesammen giver mening end hele resten af sitet på en gang,,, DET må da på en eller anden måde afføde en medalje? :)
  Knus og kram
  Din ven
  Eddi (Ham den sjove der pludselig var den sure, og som nu er den søde fordi han sidder og hjælper med at få lidt indhold på sitet)

 20. Godmorgen mine venner :)
  Så truer en ny dag, hvor nye mennesker kan hænges ud, og hvor nye tilfældige billeder kan kopieres fra facebook :)
  Så kan i godt komme ud af fjererne og komme i gang,, folk sviner jo ikke sig selv. Der er så mange i skal nå, og så kort tid at gøre det i :)

  Igen ser jeg til min skræk at her ikke rigtig er sket det helt vilde,, for ikke at sige at her som sædvanligt INTET er sket af nogen slags,,, Er i ved at falde af på den?

  Det er lidt trælst man skal sidde her og gøre alt arbejdet for jer, men det er jo lidt min forpligtelse, nu jeg er blevet en del af siden :)

  Den søde overskrift har i stadig ikke fået sat tilbage på, selv om jeg har tryglet og tigget om det, og det skuffer mig da lidt, med alt det arbejde jeg gør for siden…..

  Anyway: Det var lige en lille godmorgenhilsen fra mig. Jeg kigger da lige ind igen om lidt, og ser om vi kke kkan sætte lidt fut i foretagendet. Nej i behøver ikke takke mig, jeg gør det da gerne for kreative mennesker som jer, og jeg kan jo se hvor meget tid i selv bruger,, ikke på at kommentere eller lave forbedringer på siden ser man tydeligt, men alt besværet med at stjæle tilfældige menneskers billeder og så videre kræver jo også en masse tid, så naturligvis er jeg da til tjeneste :)

  Vi ses om lidt begge to :)
  Knus
  Eddi

 21. Jeg vil da lige fortælle en enkelt gang til , at jeg slet ikke er sur :)
  Jeg er i rigtig julehumør :)

  Kæmpe julekrammer til jer begge 2 :)

 22. Ahhh der er i igen :)
  Skulle lige ind og se hvordan jeg havde det,, eller ihvertfald mit billede :)
  Jeg kan oplyse at leguanen på min skulder hedder Brutus, og han er næsten lige så sjov som mig :)

  Pas nu på derude, der er smadder glat, og man kan nemt falde på røveeren og slå sig gevaldigt hvis man vover sig ud, og det vil vi jo ikke risikere her til Jul. hvem skal så finde alle de flotte billeder i forkæler os,, nej MIG med, for jeg er vist den eneste besøgende… :)
  Hav en dejlig dag,, eller halv time eller minut,, ehh indtil vi ses igen om snart

  Juleknuser til jer begge igen :)

  lige et lille tillægsspørgsmål jeg har tænkt lidt på:
  Står DF inde for den her side? For så tror jeg nok jeg vil opfordre til at man stemmer på nogle andre,,,, med den her amatørside kunne man blive bange for politikken OGSÅ er amatøragtig. Siden kan jeg, som i ser hjælpe med at holde i gang, men politikken, DEN kan jeg sq ikke hjælpe jer med, for JEG er nemlig IKKE det fjerneste racist :)

  Held og lykke,, vi ses om lidt, venner :)
  Knus

 23. Fik jeg egentlig ønsket jer en glædelig jul?
  Det er ihvertfald hermed gjort: Rigtig glædelig Jul, med ønske om bare 2 mere besøgende i det nye år herinde, så vi kan få fordoblet antallet :)

 24. Har i forresten forsøgt at ønske jer en staveplade i Julegave,,, Hvis ikke siden var smæk fyldt med stavefejl ville den måske optræde bare en lille bitte smule mere seriøs :),, Der er ikke noget der hedder “kommentare” Enten hedder det AT kommentere, eller i flertal kommentarer,,, så fik vi lige lært det :)

 25. Kukkuuuuuk, er her nogen??? Nåeh nej, hvor skulle DE dog komme fra,,,

  Trøstekrammer fra vores allesammens kendis:
  Eddi

 26. Jeg synes det er godt, at DF-nyt tager så aktuelle sager op. Jeg har i lang tid ventet på, at I falft over Eddi. Jeg har lidt her, som I måske kan bruge til flere seriøse, saglige og dybdegående journalistiske indlæg. Om det er rygter eller fakta ved jeg ikke, men jeg har hørt, at Eddi overvejer at melde sig ind i en skydeklub. Så vidt jeg ved, har han stadigvæk alvorlige traumer fra sin værnepligtstid. Han blev landskendt, da han gik amok i en blodrus med en spegepølse. Håber meget, at redaktionen kan koge en spændende historie sammen om Eddi?

 27. “Harald Frydendahl Jensen truer med retssag, langvarig fattigdom, samt førere sig frem med påstande.”

  Altså små venner,, der er HELLER ikke noget der hedder at førere sig.

  Jeg ved godt i er glade for jeres “fører,” med heil og det hele, ,en enten hedder det EN fører, eller AT føre,,,
  Heil igen, og glædelig forJul :)

 28. hvis det kan hjælpe på smædekampagnen kan jeg da fortælle at jeg faktisk har fået en bøde for at besidde en håndgranat… DET må da være guf ?
  Husk det staves :” HÅNDGRANAT.” :)

  Og som MIN VEN ´Lars skriver, HAR jeg faktisk gået til skydning, og jeg er uddannet i LMG, TMG, M95, panserværnsraket og støvlepudsning :)

  Er jeg så ikke snart dygtig nok til at få lidt omtale her på jeres fantastiske side? :)

  Glædelig jul igen igen

 29. Fik jeg nævnt jeg også er uddannet i håndgranatkast OG forhindringsbane?,,,, vi skal da have det hele med

  Heil igen
  Vi ses begge to :)

  ps: Ville det gøre det nemmere for jer, om jeg delte de sværeste ord op i sta-vel-ser for jer?

 30. Kare darjli DF sije.
  Jaj tagger manke ganke for darjlig støtte til min gode væhnner og jaj. Vi har fått riti maje glæe af vopen i senne maj og væhn, så vi kan spranke alle tin i låft…
  Karli hils Mustafe machrolut Heli heil

 31. Jeg kan godt lide navnet DF-NYT det er jo mit parti jeg er vild med søde Pia Hun styrer Danmark for cool

 32. Pia er simpelthen for sej,,, det er hende der forsøger at skabe “hvid Jul,” ikke? :)

  Eller er det julemanden?,,, kan aldrig kende forskel.

  Heil igen fra
  Superkendissen
  Eddi

 33. Gunnar tror du også de vil lave en historie med mig, og hænge mig ud som skydegal racist, hvis jeg kan fremvise et billede, hvor jeg i ørkenuniform er fotograferet sammem med Pia Kjærsgård – Husk på, jeg er jo “uniformsfetichist”? Øh, nu er jo godt nok ikke medlem af DF, men tror det betyder noget?

 34. Lars Vi to er jo på foto med en Paradise Hotel Babe så er Paradise Hotel nok Uha de boller jo næsten for åben skærm og uden tørklæder på Det må da være hån mod Muslimer nå nej muslimske mænd elsker jo lyse piger med store kasser

 35. Men hvem elsker ikke lyse piger med store kasser – jeg kender ikke nogen der ikke vil kalde det for øjne guf
  Store kasser og Pia K Styrer for vildt

 36. Hende der Pia,,, HUN er altså en lækker tøs, og sikke nogle vidunderlige babser hun render rundt med,,, De kan da få enhver mand op at stå,,, ja altså ikke på den måde,, ehh jo forresten NETOP på den måde,,, hun er HOT,, man fatter jo ikke hun ikke blev fotomodel, det tror jeg faktisk endda hun ville kunne gøre GODT ;)

  Jeg stmmer ikke på hendes parti, men hendes bagparti,, DET stemmer jeg helt klart for,,, hun er en rigtig frækkert :)

 37. Kan kun være enig Med Eddi jeg er så glad for det foto hvor min datter er blevet fotograferet sammen med min datter det er sgu´nogle dejlige tøser de to sammen

 38. DF nyt kan da også få mine omskolinger.

  jeg er omskolet til: m.75, m.95, TMG, panser skøtte, pistol, MP 5, MP 5 sd 6, DEOS, GD, M113, gul patrolie, ABC, leopart 1, og 30 andre kurser, konstabel messen, stripteace torsdag aften dog ikke med pia, men jeg har verdens håreste overlevelse kursus i tilfange tagelse, ( JEG ER GIFT)
  det må gøre mig til den værste af alle her inde kan i slå den.

 39. Pu ha Harald jeg må i tanke box men der var da noget med M75 og let maskingevær og ottorup 22 mm. og kartoffelskrælder

 40. jeg er ikke gift i en bygning af tro, men på rådhuset!!! det må gøre mig til en skidt person eller en meget slem en af slaksen.

 41. Jeg er gift i en hvid kirke og ikke i en Moske er man så racist

 42. Jeg er også gift, men hende der Pia kunne altså godt overtale mig til lidt sjov i gaden,,, Jeg bliver bare helt vild i varmen når jeg tænker på hendes vidunderlige og dybt ophidsende attributter,,, hende gad jeg altså godt heile lidt med, sådan helt uofficielt :)

  Pia: Min frækkert …. raaaugh

 43. Øj øj øj !
  Hvad ser jeg i det fjerne ?
  En artikel skrevet uden hjerne !
  ;o)

  Og indlæg fra “pølsedræberen” og “Uniformsfetichisten”, gad vide hvad det mon udvikler sig til.
  ;o)
  Ja “sagen” kan gøres meget kort, for det er ulovligt at bringe portrætbillder og viderebringe folk navne UDEN deres skriftlige tilladelser, så “DF-NYT”, har et stort problem, for mig bekendt så har de IKKE disse underskrifter, og kan idømmes fængselsstraf, hæfte og erstatninger i den tunge ende.

  Og hvis latterlige hoveder fra “DF-NYT” ikke tror på det, så kan de bare kontakte DATATILSYNET, som jeg har gjort, og de hvad de siger til denne “pamflet”.
  ;o)

 44. Jeg har lige opdaget at dette indlæg på denne her informations side er mest besøgt og kommentereret side tillykke til Zølk her har Du ramt plet

 45. jeg kender også en udlendinge han er polakker og har lånt min bil på ubestemt tid nu har han været væk i 2 år

 46. Jeg er altså spændt på, hvad der kan komme ud af alle disse nye saftige oplysninger til rygtebørsen – kan vi få et hint fra den begavede redaktør?

 47. Johan; Jo, du har ret, det er forbudt det de laver, men nu er nazisterne jo heller ikke kendt for at hylde dansk lovgivning, og helt ærligt,,, Det er da skønt at nogen gider lave sådan en tom server blot for at vi kan få lov at hygge os :)

  de kunne bare godt have sørget for et par besøgende, så vi ikke selv skulle bøvle med at skaffe dem :)

  Det fremgår jo tydeligt af den uhjælpelige stavning og den manglende argumentation at siden her er lavet i kedsomhed af et par multihandicappede stakler der hverken kan stave eller sætte en side bare nogenlunde fornuftigt op, så det kan da ikke anses for andet end ynkeligt, og sådanne stakler kunne jeg ikke drømme om at anmelde,, tvært imod har vi da været flinke og mangedoblet deres besøgstal,,, De sidder begge og heiler og skåler nu, og glæder sig over deres kæmpe succes… 5 besøgende på kun en dag,,,, Oh fryd Oh glæde :)

 48. Nå, nu er der også censur – ha ha, hvor er I latterlige

 49. “Lars Christensen kalder sig for landsformand for en forening ved navn ‘Krigsveteraner & pårørende’

  Herunder i kommentarfeltet, kan du se med hvilken seriøsitet han har tænkt sig at forvalte sin status.”

  Nej, det kan man da ikke se – hvor er tidligere indlæg?

  Jeg kalder mig ikke for landsformand – Jeg er landsformand og “uniformsfetichist”

 50. Kedelig nu,, Arj, det var da ,, kedeligt
  Hedder det for øvrigt ikke censur at slette folks meningsfulde indlæg??? Det troede jeg ikke hende frækkerten og hendes heilere gik ind for???

  Ikke engang tak for at give jer lidt opmærksomhed kan man få,,,, Hvor er i altså utaknemmelige :)

  JEg synes nu ikke jeg er specielt kedelig, og det er da også tredje gang den overskrift bliver skiftet,,,, fra “sjov mand,” til “sur mand,” og nu “kedelig mand.”

  Måske det ikke lige er mig der keder mig mest, hvis man skal underholde sig selv med sådan nogle småting som at sidde og rette rundt i en overskrift på et billede, alt efter humør????

  Vi ses om lidt,, nu skal vi jo til at bøvle med at få nogle kommentarer smedet sammen til jer igen, så i ikke dør helt af kedsomhed… God bedring for nu, og hils hende frækkerten Pia, ikke? :)

 51. griner må man ikke læse alle indlæg mere eller er ham der den sindsyge gode sjonalist bange for at hans artikkel ikke bliver taget seriøst griner.

 52. Okay, så tager vi den på den hårde måde, for det er åbenbart ikke nemt for jer at fatte andet: Enten får i mine kommentarer tilbage på siden, eller også fjerner i det billede lige med det samme. I skal edderskisme ikke lægge billeder ud af mig, uden at give mig lov at forsvare mig, det kan jeg lige garantere jer for,,,
  Jeg forventer en af tingene er i orden inden for en time, og ellers må vi jo tage sagen derfra… Nu gider jeg ikke lgége med jer mere, når i skal lege på en unfair måde….

  På forhånd tak, og mange heil

  Eddi

 53. zølck og shansen er det ikke dem der har en svinger klup ude i lund ?
  de har alså nogle personale goder inde i df-nyt måske det er derfor shansen ikke er så meget på :-/

 54. ´Harald: De er blevet pillet ned af frygt for servernedbrud,,, serveren har aldrig haft brug for at rumme mere end 2 besøgende så vi overskrider langt dens kapacitet :)

 55. Her er lidt fakta om df-nyt og p77

  -De spreder løgne og opdigter historier
  -De opererer under falske navne
  -De censurer

  Kort sagt en flok kujonagtige, løgnagtige tosser

 56. Harald: Tror du man kan møde Pia i den der klub?? Så har de klart en fast kunde mere :)

 57. Harald; Ham “journalisten” fandt vist bare ud af man ikke kunne tygge sig igennem hans artikler på grund af stavefejl alligevel,så han er nok ved at lukke siden *GG*

 58. Meget heldigt man nåede at cache et billede af siden inden kommentarerne blev fjernet,,, dem skal medierne da næsten have lov at nyde :)

 59. ja men det er jo også hårdt hvis man skal lave løgne historier mends man har en hjemme side.
  jeg tror at pia kommer der ude for hun har haft mange møder i jylland GGGGG

 60. jeg syndtes at denne side minder om en dårlig KGB side fra 80erne gad vide om zølck har kommet meget i det gamle DDR

 61. Mit billede ligger her stadig, så det gør kommentarerne også ;)

 62. mit billede er her stadigt, så det er kommentarerne også,,, det må jo være rimeligt :)… Enten tager man det hele, eller ingenting ;)

 63. Var det ikke en god julegave: I mistede alle jeres kommentarer, og venlig som jeg er, fik i dem igen,,, det er da næsten bedre end juleaften, ikke? *SS*

 64. ejjjjjjj nu bliver TV.2 forfulgt af df-ny nu når de bringer sådan et indslag pu ha da hvad skal Tv. 2 nu gøre de har også haft anders gravers inde i studiet på et tidspungt http //www.youtube.com/watch?v=P8FPVEqxfxQ

 65. “‘Ynkelig’ er vist det rette ord. Man får helt lyst til at give ham et tudekiks.”

  Det eneste der er ynkeligt her, er en kujonagtig lystløgner, der gemmer sig bag et alias.

 66. *LOOOOL* Så må man sq lære at fjerne folks billeder når man bliver bedt pænt ;)

 67. Jeg ved ikke med jer andre, men jeg kan stadig se mit billede herinde, og også bagvaskelsen af nogle af mine gode venner,,, det bedes fjernet straks :)

 68. hørt Eddi har du en hjemmeside hvor man kan gå ind og klage :-)

 69. Harald: Altså jeg har da en hjemmeside, men hvor meget man får ud af at klage der er nok uvist*LOL*
  Men nu hvor vi er så godt i gang med reklamerne skal du da lige få et link til den ven :)

  www123hjemmeside.dk/eddiboy

  Der er man velkommen til at klage sin nød.
  Med hensyn til bagvaskelsen og billederne kan jeg kun henvise til at man ringer til politiet. Det har jeg ihvertgfald tænkt mig at gøre efter julen, og jeg kan kun råde andre til det samme :)

 70. OG husk lige at tage et screenshot herindefra for alle tilfældes skyld, så beviserne er sikret inden de forsvinder på mystisk vis,, Jeg har det liggende, men det sker jo desværre at computere går ned, og det ville ærge min røv i laser hvis de skulle slippe afsted med den her svinestreg….

 71. Lars : Udemærket. Jeg har gjort det jeg har sendt en officiel mail til mailadressen opgivet her på sitet, med anmodning om at få fjernet billedematerialet omhandlende mig, så der er dokumentation for at jeg HAR anmodet om det. Desuden agter jeg at sende kopi af indlægget her på siden til diverse medier, så de kan få indblik i hvordan DF arbejder. Egentlig lidt uheldigt op til et valg, men det må jo så medføre de konsekvenser det medfører. Jeg er stadig forbavset over at et stort parti som DF vil have den slags smædekampagner på deres samvittighed ved at lægge navn til, men måske ER det bare måden de arbejder på.

  jeg forventer ihvertfald en uforbeholden undskyldning OG fjuernelse af alt materiale vedrørende mig omgående, hvis ikke det skal have konsekvenser for DF.

 72. det er ikke DF pia der har noget med denne side at gøre, men de retikale

 73. harald: man bruger ihvertfald navnet DF, og lige for en sikkerheds skyld har jeg nu afsendt en mail til deres hovedkontor også ;)

  Jeg er ikke sikker på de er interesserede i at deres navn misbruges på denne måde .
  Teksten lyder som følger:

  Da jeg ikke har nogen interesse i at figurere på denne side:
  http//df-nyt.dk/?p=12739&cpage=2#comment-1543
  Vil jeg gerne lige høre om det er en side der er lavet på jeres initiativ. I bekræftende fald skal jeg anmode om at billedmateriale jeg figurerer OMGÅENDE fjernes. Jeg synes det er rigtig lavt hvis i støtter op om en side der udelukkende er lavet med henblik på at bagvaske og hænge andre mennesker ud, og i disse valgtider er det i mine øjne en meget uheldig reklame for jeres side.

  Jeg håber i vil kigge på problemet, da jeg ellers ser mig nødsaget til at gå til pressen, og undersøge hvilke retslige skridt der i øvrigt er mulighed for at tage for at forhindre mit billede og min person i at blive udstillet på denne måde.

  På forhånd tak for hjælpen

  Mvh
  Eddi Hansen

 74. Er der forresten andre end mig der har lagt mærke til at de uhjælpelige stavefejl på siden, går igen på kommentaren fra “Michael Schæffer Larsen?”

  Man KUNNE jo få den mistanke at det var samme ordblinde individ der havde skrevet det hele? :)

 75. http//undallslund.wordpress.com/2010/02/26/sagen-carl-erik-z%C3%B8lck/

 76. http//avisen.dk/blogs/uriasposten2/debat-om-zoelck-shansen-og-urius-oregon-siderne_21936.aspx

 77. http//webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iE7ANPEyG94J:www.180grader.dk/Politik/enhedslisten-per-jensen-taler-usandt-om-at-han-er-folketingskandidat+Carl-Erik+Z%C3%B8lck&cd=5&hl=da&ct=clnk&gl=dk

 78. http//webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:13XNAABDJYcJ:www.karenwest.dk/blog/%3Fp%3D447+Carl-Erik+Z%C3%B8lck&cd=7&hl=da&ct=clnk&gl=dk

 79. Jeg kunne finde omkring 100 af den slags forklaringer på hvem bagmanden af siden her egentlig er, men prøv selv at google på navnet, så skal i se løjer :)

 80. ja han er en grimme kalll ham karl det må jo være sandt det der står for vi har jo beviset her inde på DF-nyt at han hænger folk ud for noget de ikke er.

  jeg tror hellere vi må se om vi kan få kikket i hans skralde spand og se om han er medlem af vagt tårnet griner.

  for det er nok der hans ider kommer fra for de er lige så meget hen i vejeret i de blade.

  grunden til han gør dette er nok fordi han gerne vil i bukserne på shansen, tror bare han bliver skuffet hvis han når så langt for tror sku den visner hvis den kommer i berøring med hende.

 81. Hvis han gerne ville have min spæde drengekrop kunne han da bare bede pænt. Den her gang er jeg nu bange for at den gamle bager har slået større brød op end han nogensinde får bagt :)

  Dejligt at se dog, at vi langt fra er de eneste der har haft æren af hans ubehagelige personlighed rundt omkring på nettet. Min første antagelse var dog korrekt: Det ER bare en stakkel der keder sig bravt, og forsøger at få en smule kontakt denne vej igennem.

  Man kan jo undre sig over, nu hvor han har så travlt med at føre sig frem rundt omkring, at han ikke tør skrive i den her debat han trods alt har startet, men det siger jo igen lidt om hvilken person han er,,,,

  Jeg vil bare lige slutte denne meddelelse med at konkludere at han denne gang har vadet på de forkerte mennesker, og det kommer han til at stå til ansvar for, det skal der slet ingen tvivl være om……

 82. http//maxmanus2010.blogspot.com/2010/06/carl-erik-zlck-synker-lavere-end.html

 83. http webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:9-sYyibunrQJ:avisen.dk/blogs/uriasposten2/anstaendighedens-fortrop_23400.aspx+Carl-Erik+Z%C3%B8lck&cd=14&hl=da&ct=clnk&gl=dk

 84. http//shansensblog.blogspot.com/2009/04/se-lars-hedegaard-og-venner-byde.html

 85. hej eddi
  jeg tror også han har bagt på de forkerte denne gang.

  som Hr. General Rose sagde til mig inden vi andgreb serberne uden for Sarajevo.
  ( if they want to start a war at the expense of innocent civilians, so we show them how good they have it, and afterwards we will send them to hell forever.)
  måsk…e det er det som skal til.

 86. Det nytter ikke noget du sletter kommentarerne hele tiden kære gamle bager,,, Jeg har jo sagt du har slået større brød op end du kan bage denne gang ;)

  Hvis jeg var dig ville jeg vist bare fjerne mit billede herfra i en fart,, jeg bliver ikke ved at bede dig pænt om det ;)

 87. http//www.krak.dk/person/resultat/Z%C3%B8lck

  Hvis nogen skulle mangle adresse osv :)

 88. “Enhver kan i kommentarfeltet selv se hvordan han forvalter sit ansvar som foreningsformand”

  Ja, jeg gør blot opmærksom på, hvad det er for nogle kujonagtige lystløgnere vi som forening har med at gøre. Og tro mig, det har jeg samtlige medlemmers opbakning til.

 89. Nu snærper det snart derhenad at jeg bliver frygtelig gal,,, mit billede er her Gudhjælpemig stadig,,, Så er det ved at være tid til grovfilen ,,,,

 90. Nå så bliver der redigeret i indlæg igen – Længe leve lystløgnerne på DF-nyt

 91. Eddi jeg har også prøvet at få det fjernet men det er vidst en dør du snakker til hvis det er df-nyt du har skrevet til for de fatter ingen ting, de vil bare skade mest muligt.
  og hvis der er nogen der får det skid af deres hets så er de glade for de vil så gerne sparke på folk bare de har en konfligt så er de glade, de er nogle banditter.

  i min verden har karl og shansen den samme status som pedofile voldtæks forbrydere for de smadere hele familier fordi de syndtes det er sjovt, de er rigtig svinske.

 92. Gentagene kommentar ser ud til du allerede har skrevet det

  Ja din klaphat Men du har stadig ikke forstået hvad jeg skriver

 93. Det er et og samme individ – han har utallige aliasser

 94. Ja, det er det netop Lars, men om jeg så skal tage ham i hoved og R** og hjælpe ham, skal mit billede fjernes herfra lige per omgående,,,,Hold da kæft hvor må han savne opmærksomhed, og DET skal han få ……
  Jeg skal ikke figurere på den amatørside, hvor adminen ikke kan stave, og mine venner hænges ud…

 95. “Gentagene kommentar ser ud til du allerede har skrevet det

  Ja din klaphat Men du har stadig ikke forstået hvad jeg skriver”

  *LOOOOOOOOL* DEN var fed , den der kommentar,,, Nu er det sq dig der er den sjove :)

 96. Jeg kan garantere dig for jeg får det billede fjernet Harald :) Bare vent og se ;)

 97. Fjern så mit billede din latterlige, løgnagtige og åbenbart snotdumme splatnavle!!!!! Jeg skal IKKE figurere på din amatørside, eller på nogen som helst andre måder sættes i forbindelse med dig og dine løgne,,,
  Var det folketingsmedlem eller kvinde du udgav dig for at være, eller var det Per Jensen du kaldte dig??

  Jeg er helt med på den er helt gal på øverste etage hos dig, men det undskylder absolut ikke de her svinestreger.

  Var du lige så elendig til at bage som du er til at lave hjemmesider eller at stave, for så kan jeg sq godt forstå du er blevet en gammel og bitter mand, og når tænkeren så heller ikke rigtigt virker ja så bliver du vel et naturligt affaldsprodukt af livet, men du behøver ikke trække os andre ind i dine amatørsysler.

  Hvis vi skal lege hetz på nettet kan jeg også deltage, hvis det kan glæde dig, men jeg vil atter og sidste gang nu råde dig til at fjerne mit billede og alt hvad der har med mig at gøre, for at gøre reklame for det makværk du har lavet her og kalder en hjemmeside, eller hedder det hos dig en “Jæmmesidde” mon?

  hvorfor tør du ikke skrive noget i din egen ynkelige debat, når du kan rende rundt i alle andre fora og kalde dig folketingskandidat og hvad ved jeg for at lyde troværdig?

  Sandheden er, at du en gang var bager, og det er hvad du har at have dit latterlige “politiske liv” i.

  Det er muligt du har bagt en borgmesterstang, og hvis det var samme standard som din side her, smagte den elendigt, men det er da godtnok det nærmeste du nogensinde har været på politik.

  Har du overvejet hvorfor der er over 400 links på nettet der allesammen påstår du er en løgnagtig svindler der ingen midler skyr for at genere andre? Kunne der måske være noget om snakken?

  Tag du nu og søg professionel behandling for dit sygelige kontaktbehov, og opfør dig så ellers anstændigt overfor andre mennesker, for en eller anden dag går det galt, med den opførsel du ligger for dagen.

  Du kan slette indlæggene 2000 gange hvis du vil, men jeg garanterer dig for at MIG slipper du ikke udenom inden du har fjernet det billede og dine svinske indlæg om mine venner (i det mindste dem man kan stave sig igennem.)

  Jeg er temmelig tålmodig, men nu har jeg bedt dig pænt, både her og i mail om at fjerne det billede. Af ukendte årsager fiser det åbenbart slet ikke ind i dit forskruede hoved. Du er en latterlig gammel nar, der ikke har noget liv, andet end hvad dit syge hoved kan udtænke af svinestreger over for alle andre… Fy for pokker hvor er du ynkelig. Lige en sidste ting: NU FJERNER DU SQ DET BILLEDE AF MIG LIGE MED DET STRAKS” og ja,, NU er jeg en sur mand, eller kedelig som det vist er ændret til efterhånden. En ting du ihvertfald ikke kommer til nogensinde at synes om mig igen er, at jeg er sjov!

 98. Hvad så din gamle sneglebagende skvaddertosse med de mange personligheder,,, bliver det i dag du får fjernet det billede, eller skal du absolut have hjælp til det???? Jeg har jo set du kan finde ud af at slette kommentarer, så måske du meget snart skulle avancere og få slette det billede….

 99. løgn løgn og løgn og her kommer sandheden så

  ADVARSEL: Tro ikke på hvad i læser på P77.dk & DF-NYT.DK
  for Admin: Carl-Erik Zølck & Margrethe Monika S Hansen samler løgne om almindelige menesker hænger dem ud som racister og indraver deres venner fra facebook Disse personer er opfordrer til vold mod Danmarks love og doms beslutninger pas på dem de vil gøre alt for at misbruge din person til at tilsvine alle som ikke rar deres rabiate antiracistiske holdninger endvidere er P77 alliereret med anden etnisk baggrund bo seende i england som ejer af hjemmesiden p77,dk – Jeg er selv hængt ud på siden med løgne og googler man disse to personer er det jo tydelige beviser mod deres løgnehistorier Derfor skriver jeg med glæde under eget navn hvad hr. Zølg har svært ved ind i mellem

 100. Har man ikke ytringsfrihed her siden du sletter hvad jeg skriver det er sgu da mig Du hænger ud

 101. Nu vi er igang med at hænge hinanden ud (nogle mere med rette end andre af os 2´,) synes jeg da du skal forklare alle dine,, ehhh din læser, hvorfor jeg på din ip kan finde ikke mindre end 6 forskellige identiteter, både herre og kvindenavne indtil videre, der allesammen har de samme uhjælpelige stavefejl, og den samme ubehøvlede, for ikke at sige svinske opførsel?. Derefter kan du forklare hvorfor du udgiver dig for at være folketingskandidat, når du i virkeligheden ikke er andet end en gammel udbrændt bager???

  Derefter kan du indrømme at du tænder så meget på min krop at du ikke kan undvære billedet af mig, som jo absolut intet har med din tråd at gøre. Derefter kan du så forklare hvorfor du lyver omkring at harald skulle have en våbentilladelse, som han ikke har.

  Derefter kan du forklare hvorfor der er cirka 400 links der allesammen siger du er en forbasket lystløgner der ikke er ude efter andet end ballade og opmærksomhed, og som alle sammen opfordrer til at man holder sig meget langt fra dig og din svinske være måde.

  Derefter kan du forklare hvad interesse du har i at jage tilfældige mennesker på nettet, blot for at hænge dem ud.

  Når du så har gjort det, synes jeg for din egen skyld du skulle tage og få fjernet mit billede fra det her, som du vist kalder en hjemmeside, men som ligner noget der er sat sammen af en 12 årig, for at sætte det højt, for jeg agter så absolut ikke at reklamere for din ynkelige lorteside, der ikke indeholder andet end løgn og svinestreger.

 102. Sjovt nok at blive svinet til her og så bliver mine inlæg slettet

 103. Men mon ikke Du skulle lade julefreden komme over dig og så slette denne personlige udhængning af mig Nu hvor alt er løgn

 104. Sjovt som de her fuck hoveder der driver denne løgnagtige side sletter in læg som ikke passer ind

 105. Hvad i al verden handler dette her om det er ikke til at finde hoved eller hale i der må da være en forklaring

  God Jul Pladesmeden

 106. Pas på hvad Du skriver for passer det ikke side ansvarlige så bliver Du hængt ud med en løgnehistorie om dig selv Håber Du læser dette før Idioten og superløgneren som ejer siden sletter mit indlæg som han plejer at gøre Støre ord manipolererene svin som Poul Erik findes ikke.

 107. Pas på hvad Du skriver for passer det ikke side ansvarlige så bliver Du hængt ud med en løgnehistorie om dig selv Håber Du læser dette før Idioten og superløgneren som ejer siden sletter mit indlæg som de plejer at gøre Støre ord manipolererene svin som Poul Erik Zølk Og Margrethe S Hansen findes ikke P77 og DF-NYT er i ledtog og går sammen om at lave løgne historier om alt og alle Der ikke siger til dem at man deler deres mening Jeg er selv hængt ud med løgnehistorier så jeg ved hvad jeg taler om

 108. 1.
  Pas på hvad Du skriver for passer det ikke side ansvarlige så bliver Du hængt ud med en løgnehistorie om dig selv Håber Du læser dette før Idioten og superløgneren som ejer siden sletter mit indlæg som de plejer at gøre Støre ord manipolererene svin som Poul Erik Zølk Og Margrethe S Hansen findes ikke P77 og DF-NYT er i ledtog og går sammen om at lave løgne historier om alt og alle Der ikke siger til dem at man deler deres mening Jeg er selv hængt ud med løgnehistorier så jeg ved hvad jeg taler om

 109. Nå, så er der slettet igen. Men du slipper ikke for at høre hvilken LØGNER DU ER!

  CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER –

 110. Nå, så er der slettet igen. Men du slipper ikke for at høre hvilken LØGNER DU ER!

  CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER – CARL-ERIK ZØLCK ER EN LØGNER –

 111. Så er der sat Captacha code på så han tror det er svære at skrive om zølk og hans rabiate løgne Zølk Du er lystløgner
  søg læge måske Du og lystløgneren Margrethe kan blive indlagt sammen på den lukkede Psykotisk afdeling så kan i i det mindste gnide jeres ulækker fede kroppe mod hinanden i er fanme så klamme som i lyver og sviner folk til i er en skamplet for alt hvad der hører til i et land som vores Danmark Hvorfor flytter i ikke bare sammen i to sindsyge personligheder i passer jo perfekt sammen

 112. Gunnar og Harald har i overvejet at anskaffe jer et par staveplader ?

  Og du Gunnar selv om du har ytringsfrihed så er det sådan at du stadigvæk ikke har ret til at kæfte op alle steder.

  Det her er Zølks blog og kan i ikke klare lugten i HANS bageri så fis af.

  Ytringsfrihed kan du og andre fordrukne klovne fra jeres støtteforening for hjernedøde tosser tage og stikke skråt op og praktiser hjemme hos jer selv.
  INGEN er forpligtet til at give spalteplads til det gylle i lukker ud.

  Jeg vil mene at Zølk har en god sag hvis han får lyst til at anmelde jer for spam og chikane.

 113. Anti- Kalorius fækalikus

  Du er åbentbart fatsvag mr no name hvad er Du bange for din indentitet det er en åbent blok ‘
  og lyver man om andrer har de vel lov at reagerer – hvad blander Du dig for. slikker du zølks fede røv.

  Zølk dit fede svin sæt igang andmeld mig nu
  og Anti- Kalorius fækalikus mr no name luk røven anonyme har ikke taleret

 114. pkt. 1.

  enhver debat er altid god. men jeg må på det krafigste opfodre til at den bliver hold på pænt og sagligt dansk.
  for bliver det ikke det er alle kommentare lige dårlige.
  og nu er denne debat ved at være der hvor den kun er barnlig “min far er bare større end din” rækken tunge kamp.

  pkt. 2.

  nu sidder jeg og undre mig over hvad denne opstandelse er startet med?
  er der nogen det kan lave et hurtigt oprids ?

  God nytår
  Jesper

 115. Også godt nytår til dig jesper
  Hvis Du læser oplægget på siden har man stjålet små citater og foto fra facebook for at hænge bla. undertegnet mindre klog med begrundelsen at det er man hvis man har haft blodpropper i hjernen Det hele er startet på P77 hvor jeg har ytret at alle menesker skal hav en chance for at yde og vise sin værdier i en frivillig hjælpe organisation lige meget hvilken parti man støtter og job man har som servil
  Derudover skal man akseapterer et demokratisk valg i en stiftende generalforsamling og den eneste måde det kan ændres er et nyt demokratisk valg . ja dette er så blevet til alt det her som Margrethe s Hansen og Zølks hade personer de er imod demokrati og lyver gerne for at svine os almindelig gode menesker til…. fortsat god dag.

  Gunnar Kanstrup.

 116. syge fede Carl Erik Zølk og hans overvægtige kæreste Margrethe s hansen fy for satan når deres fede lamme fårekød gnider mod hinanden to løgne sammen bliver til Mega løgn
  og det er der jo beviser for her og jeg har copy af alt

  Så Carl erik Lystløgner Zølg svin, anmeld mig nu din sindsyge kneppeaffald synd du ikke gik til som et plet på et lagen for det var Danmark mere tjent med og så behøvede dine forældrer ikke bruge livet på at skamme sig
  Skal jeg skrive mer for at du anmelder mig eller er det snart nok fedtklup og skrumpehjerne af format.

 117. Gunnar du skal være mere konkret, for det er kun mig som CEZ tør true med anmeldelser, som jeg ser frem til med forventning.
  ;o)

 118. Fjern så mit billede din latterlige, løgnagtige og åbenbart snotdumme splatnavle!!!!! Jeg skal IKKE figurere på din amatørside, eller på nogen som helst andre måder sættes i forbindelse med dig og dine løgne,,,
  Var det folketingsmedlem eller kvinde du udgav dig for at være, eller var det Per Jensen du kaldte dig??

  Jeg er helt med på den er helt gal på øverste etage hos dig, men det undskylder absolut ikke de her svinestreger.

  Var du lige så elendig til at bage som du er til at lave hjemmesider eller at stave, for så kan jeg sq godt forstå du er blevet en gammel og bitter mand, og når tænkeren så heller ikke rigtigt virker ja så bliver du vel et naturligt affaldsprodukt af livet, men du behøver ikke trække os andre ind i dine amatørsysler.

  Hvis vi skal lege hetz på nettet kan jeg også deltage, hvis det kan glæde dig, men jeg vil atter og sidste gang nu råde dig til at fjerne mit billede og alt hvad der har med mig at gøre, for at gøre reklame for det makværk du har lavet her og kalder en hjemmeside, eller hedder det hos dig en “Jæmmesidde” mon?

  hvorfor tør du ikke skrive noget i din egen ynkelige debat, når du kan rende rundt i alle andre fora og kalde dig folketingskandidat og hvad ved jeg for at lyde troværdig?

  Sandheden er, at du en gang var bager, og det er hvad du har at have dit latterlige “politiske liv” i.

  Det er muligt du har bagt en borgmesterstang, og hvis det var samme standard som din side her, smagte den elendigt, men det er da godtnok det nærmeste du nogensinde har været på politik.

  Har du overvejet hvorfor der er over 400 links på nettet der allesammen påstår du er en løgnagtig svindler der ingen midler skyr for at genere andre? Kunne der måske være noget om snakken?

  Tag du nu og søg professionel behandling for dit sygelige kontaktbehov, og opfør dig så ellers anstændigt overfor andre mennesker, for en eller anden dag går det galt, med den opførsel du ligger for dagen.

  Du kan slette indlæggene 2000 gange hvis du vil, men jeg garanterer dig for at MIG slipper du ikke udenom inden du har fjernet det billede og dine svinske indlæg om mine venner (i det mindste dem man kan stave sig igennem.)

  Jeg er temmelig tålmodig, men nu har jeg bedt dig pænt, både her og i mail om at fjerne det billede. Af ukendte årsager fiser det åbenbart slet ikke ind i dit forskruede hoved. Du er en latterlig gammel nar, der ikke har noget liv, andet end hvad dit syge hoved kan udtænke af svinestreger over for alle andre… Fy for pokker hvor er du ynkelig. Lige en sidste ting: NU FJERNER DU SQ DET BILLEDE AF MIG LIGE MED DET STRAKS” og ja,, NU er jeg en sur mand, eller kedelig som det vist er ændret til efterhånden. En ting du ihvertfald ikke kommer til nogensinde at synes om mig igen er, at jeg er sjov!

  Nu vi er igang med at hænge hinanden ud (nogle mere med rette end andre af os 2´,) synes jeg da du skal forklare alle dine,, ehhh din læser, hvorfor jeg på din ip kan finde ikke mindre end 6 forskellige identiteter, både herre og kvindenavne indtil videre, der allesammen har de samme uhjælpelige stavefejl, og den samme ubehøvlede, for ikke at sige svinske opførsel?. Derefter kan du forklare hvorfor du udgiver dig for at være folketingskandidat, når du i virkeligheden ikke er andet end en gammel udbrændt bager???

  Derefter kan du indrømme at du tænder så meget på min krop at du ikke kan undvære billedet af mig, som jo absolut intet har med din tråd at gøre. Derefter kan du så forklare hvorfor du lyver omkring at harald skulle have en våbentilladelse, som han ikke har.

  Derefter kan du forklare hvorfor der er cirka 400 links der allesammen siger du er en forbasket lystløgner der ikke er ude efter andet end ballade og opmærksomhed, og som alle sammen opfordrer til at man holder sig meget langt fra dig og din svinske være måde.

  Derefter kan du forklare hvad interesse du har i at jage tilfældige mennesker på nettet, blot for at hænge dem ud.

  Når du så har gjort det, synes jeg for din egen skyld du skulle tage og få fjernet mit billede fra det her, som du vist kalder en hjemmeside, men som ligner noget der er sat sammen af en 12 årig, for at sætte det højt, for jeg agter så absolut ikke at reklamere for din ynkelige lorteside, der ikke indeholder andet end løgn og svinestreger.

 119. Vil da lige til en eventuel læser der ved en fejl skulle forvilde sig herind, gøre det klart, at den fint indrammede kommentar fra undertegnede er taget ud af en helt anden sammenhæng, samt at en masse kommentarer er blevet slettet af den pensionerede bager, der kalder sig redaktør.

  På denne side kan man roligt antage at intet er som det giver sig ud for.

  Redaktøren bruger utallige alias, og klipper, sletter og kopierer tingene i et forsøg på at få andre til at fremstå som skurkene, men fakta er, at enhver blot kan google redaktørens navn, og læse de over 400 links der allesammen advarer imod ham.

 120. Eddi
  Det at CEZ benytter sig af falske identiteter taler om en mulig skizofreni under udvikling.
  ;o)

 121. Ja, helt rask kan han da i hvertfald ikke være,,,Måske derfor han har så travlt med alle andres sygdomme : “tyv tror hver mand stjæler” :)

 122. Per Jensen,,, hvor er det nu lige jeg har hørt det navn før,??….. Nåeh jo,,, Det er OGSÅ zølck!!
  Kært barn mange navne, og stalkere ligeså :)

 123. Nu skal vi lege Det beder Du jo selv om Zølcksvin Så den her er til dig og den kommer bare ud over alt på nettet
  http//www.facebook.com/photo.php?fbid=1701192523219&set=o.133795317126

 124. og legen fortsætter
  Zølck og venninden er snart kendiser i løgnerverden
  http//blog.tv2.dk/snubi_dog/entry392432.html

 125. Legen stopper ikke før jeg og mine venner får en skriftlig undskylning og denne side bliver fjernet fra nettet – Du og din ven Margrethe S Hansen Har startet noget i ikke kan stoppe Nu skal jeg sørge for at i bliver sat på net med det svineri i foretager jer.

  Sagt på en anden måde Holder i varmen sammen i ligger jo som i har redt – og tro mig jeg har masser af tid og venner der vil hjælpe med at gøre alt surt for løgner som jer

  I har valgt at svine os til og helt uden grund alt startede med løgn på P77 og Du videreførte løgn og nedgørelse af mig som har været igennem sygdom med at opbygge videre på løgne. så jeres net berømmelse har i selv valgt og de eneste der kan stoppe det er som før skrevet. – husk på jeg er ikke bange for at stå frem jeg bruger jo mit eget navn. dette er ikke en trussel men en kendsgerning på det i to har startet.

  Håber i nyder denne spil om berømmelse for jer dårligere omdømme end i har.

  Fortsat god dag løjnhalse

 126. Tror du at du snart får tid til at pille mit billede af din latterlige side Hr. Zølck.
  Når nu du brokker dig over at du er så udskældt og at alle generer dig, skulle du måske selv lige tage og holde din sti ren?. Jeg er ved at være lidt træt af at anmode dig om at fjerne mit billede, og umiddelbart har det ikke noget med din side at gøre, og det SKAL altså ikke bruges som reklame for disse sider som jeg så absolut ikke kan stå inde for, og ikke skal associeres med. Sagt på en anden måde: Du beder selv om at folk bliver vrede, når du bare tager tilfældige billeder fra F.B og bruger som reklame herinde. Det kan da ikke være så svært at forstå??.

  Jeg ved ikke om du selv har tal på hvor mange gange jeg har bedt dig pænt om at fjerne det, men jeg kan jo konstatere at du lader det være på siden, blot for at provokere, og så må du jo forvente at din egen medicin kommer tilbage til dig… Sådan er verden jo altså indrettet. Er du sød at få fjernet det billede nu?
  På forhånd tak

 127. Nå denne side er her endnu jammen løgnersvinet Carl E Zølk og Margrethe Lam i låget S Hansen Så er det da god jeg snart laver næste indlæg om jer to.

  Jeres dårlige omdømme og karakter er jo bedre end ingen omdømme og – karakterer er vel for jer to Løgnersker hvad i forventer
  CARL HVAD VAR DET DU SAGDE I TELEFON ” DET ER FORBUDT AT SKRIVE AT NOGEN ER LØGNER
  CARL NEJ IKKE NÅR DET ER SANDHEDEN

  CARL: JEG VIL SKIDE PÅ JER!
  Fede svin Du skal være velkomme kom Du bare hvis Du tør Min Hund vil med glæde sætte tænderne i din fede røv

  Husk at holde øje med den her blok:
  https://web.archive.org/web/20110129035512/http://blog-dyn.tv2.dk:80/snubi_dog/

  PS. I er sørme også på vej ind på nettet mange andre stæder håber i nyder jeres løgner berømmelse

 128. opdagede lige at denne side er her endnu jammen løgnersvinet Carl E Zølk og Margrethe Lam i låget S Hansen Så er det da god jeg snart laver næste indlæg om jer to.

  Jeres dårlige omdømme og karakter er jo bedre end ingen omdømme og – karakterer er vel for jer to Løgnersker hvad i forventer
  CARL HVAD VAR DET DU SAGDE I TELEFON ” DET ER FORBUDT AT SKRIVE AT NOGEN ER LØGNER
  CARL NEJ IKKE NÅR DET ER SANDHEDEN

  CARL: JEG VIL SKIDE PÅ JER!
  Fede svin Du skal være velkomme kom Du bare hvis Du tør Min Hund vil med glæde sætte tænderne i din fede røv

  Husk at holde øje med den her blok:
  http//blog-dyn.tv2.dk/snubi_dog

  PS. I er sørme også på vej ind på nettet mange andre stæder håber i nyder jeres løgner berømmelse

 129. Gunnar hvad med et job som taste abe?
  Eller er du for fin til et arbejde.
  Spam som det du laver kan alle fremstille. Husk at alle kan se at det er dig som er idioten.

 130. De ikke alene KAN fremstille det. Som det tydeligt fremgår så GØR de det også :)
  Jeg kan nu ikke se at det er Gunnar der er nogen idiot, fordi han kræver at blive pillet af den her side, og jeg kan da forsikre dig at jeg heller ikke skal figurere her. JEG kunne også sagtens gemme mig bag utallige nicks, og svine tilfældige mennesker til, for det skal der ihvertfald HELLER ikke meget hjerne til, så det står vist til diskussion hvem idioten her på siden er ;)

  Idioter er vist dem der skal genere andre med deres sygsom, eller arbejdsløshed Osv. ikke? :)

  Forresten sjovt som du “anti halløjetellerandet” altid dukker op når her bliver lidt for stille på siden???
  Hvad er din relation til tingene, siden du sådan kan udtale dig? :)

  Lige en ting Zølck: Tag lige og fjern mit billede fra dine sider, tak !

 131. Anti- Kalorius fækalikus
  Du skriver:
  “Spam som det du laver kan alle fremstille. Husk at alle kan se at det er dig som er idioten.”

  Nu er det jo beviseligt, at Gunnar ikke er en idiot, men at hans vrede er forståeligt for enhver som kan tænke selvstændigt, han står frem og siger tingene som de er, og fejer ikke noget ind under gulvtæppet.

  At du så ikke kan forstå hvorfor at Gunnar og andre er blevet vrede, det fortæller mere og dig selv end du er voksen nok til at forstå.

  Men hvorfor bruger du et dæknavn, og ikke under dit eget nevn ? Er det fordi at man ikke må opdage din sande identitet, ? Eller skammer du dig over dine løgne ?
  ;o)

 132. Hvad Du ønsker skal Du få
  http//blog.tv2.dk/snubi_dog/entry392502.html

  citat:
  Anti- Kalorius fækalikus siger:
  december 28, 2010 kl. 10:39 pm
  Gunnar hvad med et job som taste abe?
  Eller er du for fin til et arbejde.
  Spam som det du laver kan alle fremstille. Husk at alle kan se at det er dig som er idioten.

  Ja for Du skjuler jo dit navn din fake af en Abort
  luk røven eller giv dig til kende

  Du kommer aldrig til at stoppe mig latterlig ubetydelige bangebuks

 133. Anti- Kalorius fækalikus er så bange for at vise sig frem
  skriver i fake navn men det gør vatpikke jo

 134. Anti- Kalorius fækalikus
  men efter som det man skriver skal godkendes før det kan læses så er du jo nok en Zølck fejlabort

 135. Jeg kan da heller ikke forstå hvad problemet skulle være for Hr.Zølck og hans mange navne: Han sletter og redigerer jo hele tiden i tingene på sin “side,” så det var vel temmelig nemt at slette de ting han er blevet bedt om?? Jeg har ikke givet min tilladelse til at mit billede må bruges som reklame for hans side, og jeg har bedt ham mange gange om at fjerne det, da det så absolut ingen relevans har til hans side, og da jeg ikke engang var informeret om at han stjal det og da han ikke reagerer på mine forespørgsler, men fortsætter sin chikane af mig (og de andre,) så synes jeg egentlig ikke der er meget tvivl om hvem idioten er på denne side..,,,, Man tager bare ikke tilfældige menneskers billeder og sætter på sin hjemmeside uden tilladelse, det behøver man vist ikke være raketforsker for at vide.

 136. Sjovt nok blev der lige redigeret i tingene igen, som ham der fætter kalorius havde været på… Sikke da et sammentræf ;)

 137. Admin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks noname

 138. 1 nyhed
  Admin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks noname

 139. 2.nyhed
  Admin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks noname

 140. 3nyhed
  Admin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks noname

 141. 4-5-6
  Admin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks nonameAdmin: Carl-Erik Zølck
  fortsætter sine løgne
  og nu har han fået hjælp fra. bangebuks noname

 142. Forøvrigt kan jeg da lige bidrage med lidt grammatik, nu jeg er så fint “citeret” på siden:

  Som udgangspunkt starter en ny sætning med stort bogstav, bare sådan lige for at man ikke skal forveksle mig med en der IKKE er klar over det ;)

  Altså: jeg citeres for at have skrevet:”hvis det kan hjælpe på,,,,,,.”

  Til forfatteren kan oplyses at det ville hedde “Hvis det kan hjælpe på…. ” Stort begyndelsesbogstav :)

  Ikke nok med ens billede bliver stjålet og at et “citat” opfindes. Man har Gud hjælpe mig ikke engang gjort sig den umage at stave det rigtigt.

 143. Forøvrigt kan jeg da lige bidrage med lidt grammatik, nu jeg er så fint “citeret” på siden:

  Som udgangspunkt starter en ny sætning med stort bogstav, bare sådan lige for at man ikke skal forveksle mig med en der IKKE er klar over det ;)

  Altså: jeg citeres for at have skrevet:”hvis det kan hjælpe på,,,,,,,.”

  Til forfatteren kan oplyses at det ville hedde “Hvis det kan hjælpe på…. ” Stort begyndelsesbogstav :)

  Ikke nok med ens billede bliver stjålet og at et “citat” opfindes. Man har Gud hjælpe mig ikke engang gjort sig den umage at stave det rigtigt.

 144. Sjovt som indlæg slettes på skadedyrets blok her

  Du er så sjov med dine løgne og nu optræder du så med fake navn #17 du er gennemskuet nu tager man jo ikke en bangebuks der gemmer sig med fake navn alvorlig det kan man jo ikke bruge til noget

  Slet dog hele siden så stopper legen jo og du bliver ikke mere hængt ud som løgner af mig

  Husk nu også at se http//blog-dyn.tv2.dk/snubi_dog/

 145. #3 det er da dig der er idioten
  Jeg skjuler ikke at jeg spammer
  jeg stå ved hvem jer er og hvad jeg laver det skulle Du prøve

 146. Jeg har ingen interesse i at mit billede skal figurere på den side. Jeg har ikke bedt om det, og ikke givet tilladelse til det.

  At Zølck tænder på at have mit billede liggende på hans side, og derfor stjæler det fra min fb profil finder jeg dybt bekymrende, ikke mindst fordi han oversår det med såkaldte “Citater,” som han stykker sammen af forskellige kommentarer, skrevet i helt andre sammenhænge.

  Ja, han er et ynkeligt fjols der åbenbart ikke har andre måder at komme i kontakt med mennesker på, men det berettiger ikke til at stjæle mit billede, og misbruge det til hans smæde side. Havde en venlig sjæl ikke fortalt mig at det var blevet udlagt på hans side, havde jeg ikke engang været vidende herom, og den slags identitetstyveri vil jeg meget gerne frabede mig.

  Jeg har anmodet mange gange om at han fjernede det, men bliver blot ignoreret, samtidigt med at overskriften og citaterne engang imellem bliver ændret, som det nu lige passer bedst hos Zølk.

  Ingen vil være interesserede i at reklamere for sådan en side som den her, og jeg tror ikke jeg er den eneste der ikke vil gøre reklame for det foretagende som siden her repræsenterer.

  Dels er siden ment som en stor smædekampagne mod andre mennesker, og dels er siden uhjælpelig amatøragtig, med stavefejl, forkerte formuleringer Osv.

  Derfór vil jeg have mit billede væk fra siden, og derfor bliver jeg ved at skrive, lige indtil det bliver fjernet.

  Jeg skal IKKE på nogen måde forbindes med den mands sindsyge og forvirrede tankebaner.

  Hvad ville du gøre, hvis DIT billede og navn blev misbrugt i en sammenhæng du ikke kunne stå inde for?

 147. Nu må der igen skrives på siden så bliver det spændende hvor lang tid kommentarer får lov at blive her

  Hr. Zølck syntes Du og din ven MSSH skulle følge med her på denne side htt//blog.tv2.dk/snubi_dog

  Jeg bliver ved med at finde citater og smuds om jer to indtil jeg og mine venner fjernes fra jeres side

  De historie op opkast af løgne er ikke en blog værdig det burde selv Du kunne forså

  Så slet siden og jeg fjerner det der står i min blog om jer.

  På den anden side i bringerne løgnene
  Jeg har tiden til at gøre jer utroværdig

  dit valg hvor lang tid jeg skal fortsætte

  Godt nytår læser og skriver..

 148. HEY !!!
  CARL-ERIK ZØLCK !!!
  Hvor bliver din “politianmeldelse” af ???
  Bare fordi at du har slettet din latterlige trusel, så skal du endelig ikke tro, at jeg har glemt den, og jeg har en flot samling af perfide løgne fra din side af, så er parat til at blive lagt frem i den retssag som følger din “politianmeldelse”, så kom i gang latterlige pap-hoved.
  ;o)

 149. Jeg vil bare igen gerne bede dig komme med en forklaring på hvad mit billede laver på din side, eller bede dig slette det,, det ville være et ret pænt træk af dig, i forhold til jeg rent faktisk aldrig har gjort andet end at kommentere et indlæg du havde lavet om mine venner. Det er ikke fair at lave en debat tråd, og bagefter chikanere dem der reagerer på den. Det er ikke lige måden at reklamere for ytringsfrihed eller menneskekærlighed på, og det giver garanteret heller ikke vildt mange der tør kommentere, andre end dem der er enige med dig, og hvad skal du så med en debatside???

  Det er altså ikke i orden det du laver her Zølck. Egentlig ærgeligt for vi er på samme side i så mange andre henseender, og både dem af mine venner du hønger ud her, deler det du kalder en af dine værdier, nemlig at behandle andre som man selv vil behandles. Prøv nu lige at bliv bare lidt voksen, og lad være at genere folk der aldrig har generet dig, vil du ikke nok?

 150. Uanset hvad: Tak fordi du i det mindste er den smule fair, at du igen lader os selv komme til orde, det var et plus til dig på den konto.
  hav nu et godt nytår allesammen. Venner, fjender og Zølcker som jeg ikke lige ved hvad er, men de betragter vist mig som deres naturlige fjende :)
  Nat nat

 151. vil du godt få fingeren ud af gaskammeret og få fjernet de billeder nu Zølck. Det du laver her, er altså ikke et normalt fungerende menneske værdigt.
  på forhånd tak, og pas nu på dig selv i det nye år :)

  Godt nytår

  Eddi

 152. Inden du sidder og argumenterer for at man skal behandle andre mennesker ordentligt, skulle du måske selv starte, ved ikke at stjæle tilfældige menneskers billeder, og sætte på din side, bare for selv at genere,,, Jeg har jo intet med din side at gøre, og det undrer mig at mit billede skal figurere herinde…DET er altså ikke sørlig menneskekærligt at svine andre til, blot for sjov, og uden nogen grund.. Tænk nu lidt over det, hvis du gerne vil tages seriøst :)

  Godt nytår

  Eddi

 153. Til løgneren Karl Erik Sølck
  Du skriver i dit indlæg her:
  Citat:

  Enhver kan i kommentarfeltet se hvordan han repræsenterer foreningen.

  Er du dum hele dage Jeg repræsenterer ingen forening i din latterlig debat er du bare dummere en vi tror jeg er ikke formand i nogen forening, bland nu ikke tingene sammen Hr løgner Zølck – DU hænger min person ud som en der er for dum til at ytrer sig – de beskyldninger Du og din Hallal elsker MMSH. kommer med om valg af en racist Efter som jeg ikke er i nogen landsforening og ikke har deltaget i den demokratiske generalforsamling så er min indflydelse i mening lige så lidt værd som Din og Margrethes meninger –
  Hus jeg fortsætter med at skrive om jer næste indlæg stopper jeg min hånd i røven på jer og leger dukkefører så kan jeg jo styre hvad løgne i skal sige
  http //blog.tv2.dk/snubi_dog

Comments are closed.