P77: Dæmoniserer DF-politiker muslimer på Facebook under falsk navn ?

P77: Dæmoniserer DF-politiker muslimer på Facebook under falsk navn ?

Udgiver næstformanden for Dansk Folkeparti i Sorø Ida M Tronhjem under et falsk navn på Facebook, hadefulde kommentarer om muslimer ?

P77 har undersøgt sagen.
Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77 – Og fortsætter med bl.a.

Først skrev Ida M Tronhjem i fangruppen for Stop Islamiseringen af Danmark på Facebook, at hun har talt med en toppolitiker fra Dansk Folkeparti (Morten) om at ifølge hende så burde Dansk Folkeparti aktivt støtte op om den højreekstreme antimuslimske forening Stop Islamiseringen af Danmark.

Se: Bestyrelsesmedlem i Dansk Folkeparti: Lyt lidt mere til SIAD-formand Anders Gravers

Da Dansk Folkeparti åbenbart ikke har taget hendes opfordringer op med en kyshånd, har hun højst sandsynligt valgt at gå undercover med et falsk navn på Facebook, for personligt at deltage i Stop Islamiseringen af Danmarks Facebook gruppe og støtte op om gruppens had til muslimer.

Er det Ida M Tronhjem næstformand for Dansk Folkepartis lokalforening i Sorø som gemmer sig bag navnet Margrethe Blå på Facebook og som under sit falsk navn skriver ekstremt hadefulde kommentare rettet imod muslimer ? P77 har undersøgt sagen.

Det forholder sig sådan at det er ualmindeligt svært at slette elektroniske spor af sin aktivitet på internettet og derfor er det for dem der ønsker det ganske nemt at finde frem til om “Margrethe Blå” nu også hedder Margrethe Blå eller om Margrete Blå i virkligeden er Ida M. Tronhjem fra Sorø.

Vi på P77 har rystet træet lidt og her er hvad vi har fundet frem til. Læs mere på netmediet P77 her

 
Se også:  

Bestyrelsesmedlem i Dansk Folkeparti: Lyt lidt mere til SIAD-formand Anders Gravers