P77.dk: Gør Danmark fri afskaf kongehusets særstatus


Netavisen, P77.dk – om kongehusets særstatus
Lad os få vælte den der kongelige kransekagefigur, der troner øverst i toppen af vores Grundlov som den mægtigste i Danmark. Skriver Margrethe S. Hansen på   Netavisen, P77.dk

-Og fortsætter
Det danske kongehus er en slavelænke, der gennem historien har fastholdt det danske folk i et jerngreb og dikteret hvordan de måtte leve og tænke.

Det historiske kongehus er totalitært og et nutidigt kongehus hvis magt, særstatus og rigdom, historisk er erhvervet ved kolonisering og undertrykkelse af egen befolkning, høre ikke hjemme i et moderne demokrati.


(Billedet med tekst er lånt fra hjemmesiden //skulpturstudier.dk)

Uanset hvor smilende og sympatisk kongehusets medlemmer præstenter sig selv i offentligheden, skjuler der sig bag deres smilende facader en virkelighed, der langt fra burde få almindelige mennesker til at trække på smilebåndet.

Det danske kongehus er et lukket system der bæres af nepotisme og af det danske folks velvilje til at betale store summer af penge åreligt, til de kongeliges privatforbrug.

Og ikke nok med at de kongelige modtager millioner om året fra det danske folk, kun for at vi kan få et glimt af deres babyer, hunde og ferierejser.

De modtager også store gaver og vennetjenester fra det danske erhvervslivs top.
Gaverne er så store at hvis ikke kongehusets medlemmer var fredet i forhold til dansk lovgivning, ville de blive straffet for bestikkelse.

Det er frastødende og vulgært at tænke på at mennesker, med så mange fortrin her i livet, både socialt og økonomisk, ikke er i stand til at skabe sig et liv hvor de selv står for forsørgelsen af sig selv og sit afkom.

Set i et historisk lys er kongehuset ikke en pryd, men en skændsel for Danmark.
Gennem historien har danske mænd og kvinder kæmpet og ofte betalt med deres liv, for at begrænse kongehusets magt.

Mange har offeret sit liv på at vi i dag kan leve i frihed og uden at nogen af os er en anden mands træl eller slave.

Disse menneskers frihedskamp gøres til skamme, når nutidens politikere vælger at fastholde kongehusets særstatus og lader sig sole i kongehusets glans og glimmer.

Regering af folket, gennem folket og for folket.
Sådan sagde den amerikanske præsident Abraham Lincoln tilbage i 1863 i sin berømte Gettysburg-tale.

Det danske folk her i 2012 fortjener også en regering af folket, gennem folket og for folket – og vi fortjener at den sidste rest af Danmark historiens udemokratiske rettighed ophæves.

Reference
Netavisen, P77.dk – //p77.dk/debat/gor-danmark-fri-afskaf-kongehusets-saerstatus

1 comment on P77.dk: Gør Danmark fri afskaf kongehusets særstatus

  1. Der vil jeg nu alligevel, stille mig på bagben.
    Synes sgu Margrethe II gør det flot, så hun har min dybeste respekt og kongehuset ligeså. Vi har altså derforuden, verden`s ældste og smukkeste monarki. Så slet ikk enig der.
    Desuden er Frede da ved at bli voksen og for mig at se, så næsten en rigtig gentleman nu. Gi mand da lige en chance oz, ikk :)

Comments are closed.