SF: FOA gør klogt i at afvise DF-annonce

081220141215

FOA gør klogt i at afvise
Astrid Krag, langer hårdt ud efter Dansk Folkeparti-annonce.

Astrid Krag udtaler: De færreste stifter i dag kontakt med tandplejen, ældreplejen, hospitalsvæsenet eller andre vitale velfærdsområder uden at møde danskere med ikke-vestlig baggrund.

De bidrager hver eneste dag til at opretholde det velfærdssamfund, som Dansk Folkeparti og VK-regeringen har gjort mere for at nedbryde, end de seneste mange års indvandring. Skriver SF i sin pressemeddelelse
–og forsætter
-Om få år, når de store og aldrende årgange begynder at forlade arbejdsmarkedet,
bliver der mangel på arbejdskraft.

Her er VKO’s svigt mangfoldige: Man er alenlangt fra målsætningerne om at få unge i uddannelse, skaffe dem praktikpladser og siden regulære jobs.

Og selv om især de unge kvinder med anden etnisk baggrund tonser gennem det danske uddannelsessystem, så vælger DF at chikanere de lidt mere end 11.000 FOA-medlemmer med ikke-vestlig baggrund frem for at anerkende dem og deres kollegaer for det enormt betydningsfulde arbejde de udfører hver eneste dag for vores ældre medborgere.

Det er simpelthen hykleri ud over alle grænser på den ene side at stille sig op som de ældres forsvarer.

Og så samtidig gå målrettet efter en af de grupper der trækker et kæmpe læs netop i plejen af vores ældre borgere, slutter Astrid Krag, der bakker op om FOA’s afvisning af DFs annonce. Ifølge pressemeddelelsen fra SF.

For yderlig læsning

Seneste nyt fra SF
 
Nej tak til Dansk Folkeparti
 
Besparelserne kuldsejler kulturen