15 årige dreng jages af rabiate muslimhadere efter Naser Khader hængte ham ud på Facebook


 
15 årige dreng jages af rabiate muslimhadere efter Naser Khader hængte ham ud på Facebook
Rabiate muslimhadere opfordre hinanden til at chikanere både ude i virkeligheden og på internettet den 15 årige dreng, der skrev en fornærmende kommentar på Naser Khaders Facebook væg og derefter fik sit navn og foto vist frem af Naser Khader. Skriver Netmagasinet P77.dk

-Og fortsætter
En fornærmende kommentar skrevet af en 15 årige dreng med etnisk baggrund, fik Naser Khader i starten af ugen til at offenliggøre både navn og foto af drengen på sin egen Facebook væg.

Avisen B.T fulgte op med en artikel hvor Naser Khader beklager sig over den 15 åriges dumme kommentar og indirekte formidler den som truende for demokratiet og ikke mindst for personer med etnisk baggrund der stiller sig tvivlende til religionen Islam.

Selv om der på ingen måde er tale om en kommentar der truer, eller ønsker at begrænse Khaders eller andres ytringsfrihed, men alene er et fornærmende personangreb fyldt med grimme kraftudtryk.

Brugte Khader kommentaren til at agiter for nødvendigheden af VKOs udlændingepolitik. Det morsomme eller beklagelige er at Naser Khader faktisk har “jaget” personer på sin Facebook profil før, sjovt nok var det også midt i den danske presses agurketid.

Nærmere bestemt den 15 juni sidste år. Skriver Netmagasinet P77.dk ved blogs/shansen/
Naser Khader jager kritikere på Facebook
 
161220131938

Nu er dagens virkelighed sådan at den slags perfide personangreb hvor man benytter sig af det danske sprogs værste gloser desværre er ret så udbredt.

Så det er ikke kun Khader der modtager den slags.
De fleste offentligt kendte personer der deltager i politik eller i den offentlige debat modtager svinske kommentere eller direkte trusler. Skriver  Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk Du kan læse mere på //p77.dk/blogs/shansen/
 

Herover, Seendump fra Mikkel Jakobsens //facebook.com/profile.php?id=100000067610774&sk=wall# / offentlige FaceBook-Væg

Herover, Screen dump fra hjemmesiden Uriasposten.net

Herover et screen dump fra Mogens Tilsted Christensens //facebook.com/TEOLOGEN.DK?sk=wall / offentlige FaceBook-Væg
 
For yderlig læsning.
 
Bashy Quraishy: Skrid til Dansk Folkeparti Naser Khader
 
Sverige: Racister angreb asylcenter efter falske internetrygter om gruppevoldtægt
 
FaceBook-Gruppen: ‘Jyllandsposten – en platform for fremmedfjendskhed og racisme’