Flertal nu mod krigen i Afghanistan

Krigen i Afghanistan handler ikke om Danmarks sikkerhed. Ved at gå med USA i Irakkrigen og Afghanistan krigen har eventuelle terrorister fået øje på os. Og de to krige har forøget terrortruslen.

Af Per Jensen
Men Al-guida, hvis den overhovedet eksisterer, spiller ingen rolle i Afghanistan. Det er Taliban og andre afghanske oprørsgrupper, som kæmper imod USA og NATOs besættelse.

På nøjagtig samme måde som de kæmpede mod sovejets besættelse i ti år og engelsk besættelse endnu før. Talebans indflydelse er nu så stor, at USA og NATO nu er ved at tabe krigen.

Argumentet om at rede kvinder og bør lyder så smukt. Men vi bor der ikke og er ikke Afghaner og kunne ikke tænke os at bo i det fattige, smukke, men barske og helt fremmede land. Det ved Taleban og de andre stammer der bor der.

De venter bare på at vi bliver træt af det og vender hjem en erfaring rigere. Det eneste vi har fået ud af det er træning af vores soldater og intet andet.

Jo og så også ødelagt vores egen økonomi som Christian den 4. Louis den 16. Napoleon og mange flere genier, despoter og idioter.

Støt soldaterne – træk dem hjem inden flere bliver dræbt.
Transparency International kårede Afghanistan i 2009 som verdens anden mest korrupte land – adskillige af Karzais venner i regeringen er tidligere krigsforbrydere (iflg. Amnesty International), narkohandlere og de bruger de mange, mange millioner i støtte hvert år til egen vinding. Karzais ene bror er den største narko-baron i en af regionerne (Kandahar?), og siden krigens start er produktion af heroin – og salg til udlandet – eksploderet.

Må Verden bestå, -Læs mér på hjemmesiden, perjensen.dk