Forbud mod gay-konverterings specialister

250120161148

Forbud mod gay-konverterings specialister
Den nuværende lovgivning rækker ikke til at stoppe dem, så derfor kan de praktisere uden konsekvens.

Regeringen i den Australske stat Victoria varsler forbud mod de såkaldte, konverterings terapeuters behandlinger, der sætter “folks fysiske og psykiske helbred i fare”.

Det kommer i kølvandet på rapporter om “chokbehandling, aversions taktik” og der nævnes også eksempler på sult, eksorcisme og hjernevask.

Det var MP Sam Hibbins, der er valgt for ‘De Australske Grønne’ der havde opfordret til en parlamentarisk undersøgelse af miljøet.

“Det er uacceptabelt, at konverterings terapi til homoseksuelle, stadig forekommer i dag i Victoria,” mener Hibbins ifølge //9news.com.au/national/2016/01/24/11/08/ 9news.com.au

“Vi har nul tolerance over for enhver person, der påstås, at være i stand til at” konvertere “homoseksuelle mennesker, gennem medicinske eller terapeutiske midler,” skriver Sundhedsminister Jill Hennessy i sin pressemeddelelse.

Sundhedsminister Jill Hennessy er valgt for det australske Labor Party.

Reference
//9news.com.au /national/2016/01/24/11/08/gay-conversion-therapy-crackdown-in-vic – Regeringen i victoria har lovet at sætte en stopper for “gay konverterings specialister”

For yderlig læsning

Flertal for ægteskab mellem to mennesker af samme køn
 
Medier bruger eksperter som kloger sig