Så blev det tid for årets Sappho-pris 2017

Så blev det tid for årets Sappho-pris 2017
Jeg glæder mig især over, at vi i det danske samfund har dygtige advokater der kan bidrage til at demagoger, racister, hadefulde kriminelle og andre destruktive personer kan få en retfærdig rettergang, når de bliver dømt for deres kriminalitet.

Ikke nemt
Det havde naturligvis nok været bedre, hvis antallet af sager havde været mindre, så domstolenes sagsbehandlingstid kunne blive kortere, til gavn for rets-bevistheden, – men desværre er det nok svært forudse hvor mange der ønsker at kriminalisere sig selv eller udleve sine indbildte fantasier med statsstøtte.

Koldkrigsforskning
Nå, men nu var det ikke mig der skulle prøve at skrive eller holde en tale men derimod den, vist stærkt bedaget professor Bent Jensen, kendt i sammenhæng med navlepillende koldkrigsforskning… eller noget.

Citat
The one and only Karoly Nemeth efter modtagelsen af TFS´ Sappho-pris.
Den blev motiveret af professor Bent Jensen og kulturjournalist og medlem af Etisk Råd Anders Raahauge – fulgt op af en svirper fra en af Karolys utallige jet-set klienter: seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm.

Min glæde
Men igen må jeg udtrykke min glæde, ikke mindst over hvor glimrende tilrejsende kulturberiere og deres første generations efterkommere har tilpasset sig den danske kultur, – selv om nogen måske kunne komme i tanke om, at behovet for at vise at man er velintegreret, ikke nødvendigvis behøver at fylde så meget i medierne, som man til tider ser det – så ødelægger det ikke min glæde.

For yderlig læsning

Koldkrigsforsker i Den Kolde Krig
 
Mogens Camre, igen dømt for racisme
 
Camilla Kiil og ytringsfriheds-projektet