Lejeaftale aflyst hos Odd Fellow Ordenen

Lejeaftale aflyst hos Odd Fellow Ordenen

– 2. september 2013
Odd Fellow Ordenen tør ikke udleje lokaler til DI-arrangement efter trusler iscenesat af Projekt Antifa, Skriver Kim Møller på Netmediet Uriasposten.net

Hvilket naturligvis er noget han selv har fundet på – og det er lodret forkert.
Søndag den 29. september havde Trykkefrihedsselskabet inviteret English Defence Leagues ledere Tommy Robinson og Kevin Caroll til at tale i Danmark.

Det skulle sker ved et arrangement i Odd Fellow-ordenens palæ i Bredgade i det centrale København.
Arrangement vakte forargelse og førte til en del klager, hvorefter man valgte at annullere aftalen.


040920131704

Sereendump herover fra Uriasposten.net
Fra en artiklen som sender et noget misvisne budskab.


050920131431

040920131729

 
English Defence League, præcisere
EDL præcisere, at “England for the English” – en pandang til det ofte set her i landet, “Danmark for Danskere” – omfatter deres asiatiske postordrebrude.

I en pinlig pressemeddelse fra English Defence League, fastslår de, at deres “England for the English”-politik nu vil blive ændret til også, at omfatte medlemmer der har ‘postordrebrude fra Asien og Østeuropa.

“Vi vil stadig forsøge energisk at beskytte vores lufthavne og havne mod en tilstrømning af asiater og østeuropæere, men vi vil vende det blinde øje til” siger EDL talsmand Bernard Grout.

Grout forklare, “Vores medlemmer har altid været sex-hungrende enspændere,
-og først derefter racister.”

EDL-medlem Gavin Mitchell, en 56-årig arbejdsløs lastbilchauffør fra Swindon, hilste den ændring velkommen og siger, at hans thailandske forlovede Riki sandsynligvis er meget begejstret for at tilslutte sig EDL, men han kunne ikke være helt sikker, da hun ikke talte engelsk.

Udover at omtale deres postordrebrude, præciserede EDL, at “England for the English” også rummer indiske indehavere af curry huse med lave priser, kinesiske læger med speciale i hårtab, og enhver, der sælger billig Viagra.

Reference //eveningharold.com
Netmediet //Uriasposten.net
 
For yderlig læsning.

Opfordre til stop hate speech i synagoge

 
English Defence League-leder anholdt igen

 
Protest mod racisme slukker lys ved Colosseum