Allan Fibecker fuldstændig rystet over debattører som lægger navn til et nazistyret foretagende

Min højtagtede ven, HansE. lægger igen facts på bordet, og hvor stor respekt jeg end har for den slags mennesker, da blegner den set i forhold, når jeg ser, hvordan det/de nyeste værn mod islamismen’s fremmarch og blåstempling af samme, består af noget så udansk som uniformerede grupper, hooligan-typer, voldspersoner og intellektuelt blanke personer, der netop evner at copy/paste uinteressante links, som udstiller Islam i al sin gru.

Det er, hvad de evner……at dele noget alle i forvejen er enige i. Med den mangel på intelligens i rækkerne, har Izlam vundet hele puljen !!!

Skriver Allan Fibecker på sin offentlige Facebook-væg

Det kan ses som et screndump her

Og – fortsætter:
Om jeg fatter, folk gider sidde og brække sig bag en pc, over den islamisering, de IKKE gider at rejse sig for at bremse.

Mine mange højt begavede Facebookvenner lægger rask væk navn til komplet udanske koncepter som div “Defence Leagues”, nyreligiøse bevægelser, som pludselig har genopfundet hjerneblødningen Ronald Reagan…….og uden blusel klapper i deres fede fingre af Europa’s fjende no’1 Newt Gingrich.

Jo jo, lad os fortsætte med at følge de sørgelige leftovers fra 12 år’s Bush styre, lad amerikanerne opruste det islamiske Egypten og lad endelig Europa blive den heeeeeeelt store taber i spillet om fremtiden, som vist allerede nu er vundet af USA, Kina og Indien.

Vi kan da altid blive et turistland, hvor horderne som ikke fattede en skid kan sælge tørrede violer i og omkring vore seværdigheder.

Luk endelig ikke kongehuset, for det er den sidste rest af dansk kultur, når vi har overladt forsvaret af vores kultur til Hooligangrupper, nynazister i “Defence Leagues”.

Værs’go’ Hr. og Fru Danmark
Næste gang I får Jer en hygger over havehækken, da må I sørme da huske at nævne:

“Det er dælme da godt for Danmark, at vi har Danish Defence Legue – specielt The Official Danish Defence League, som end ikke gider tilbagevise det faktum, at der er NAZISTER i ledelsen.

Hvor svært er det at tilbagevise, hvis det er løgn, der gentagne gange linket til ??

Jeg ser frem til et sagsanlæg med sindsro for mine påstande, og til de Facebookvenner, jeg har haft i en årrække, som har meldt sig under fannerne i Danish Defence League med Hans Latterlighed Mr. Steve Simmons (som er klar over naziproblemet), vil jeg gerne sige :

Tak for den tid, jeg har kendt Jer, men jeg kan og vil ikke omgå’s eller kende personer, der lukker øjnene for NAZIER !!!

Min semitiske arv tillader det ikke, og mit fremtidige arbejde, mine hashmillioner og ALT, hvad jeg havde forberedet på at støtte rette koncept, ligger nu hos Jewish Voice For Peace, Jewish Defence League og en sober Dansk Modstandsgruppe, der ikke lefler for laveste fællesnævner.

PS. I alle de år, jeg har været købmand, har jeg handlet med muhammedanere, og de har således grundlagt hele den fond, jeg har valgt at skyde i ovennævnte projekter.

Bare rolig:
Der er rigeligt med midler til at stå det forventede sagsanlæg igennem + vinde det.

Jeg er stadig fuldstændig rystet over, at nogle af de ypperste islamkritikere og debattører i dette forum lægger navn til et nazistyret foretagende.

Danish Defence Leagues (“The Official”) har Jer, der ikke er så usle at gemme Jer bag påtagede “krigernavne”- alle Jeres pæne borgerlige navne til at bakke op om deres fiasko.

Gode venner, I der har fået Jer, og undskyld Jer ikke med, at I ikke blev advaret for længe siden om nazidelen.

Jeg har tilbragt en uge i selskab med een af Danmark’s bedre og kendte journalister, og jeg har besluttet mig at offentliggøre, at English Defence League hele tiden gennem Garry Hoopla og Steve Simmons har været orienteret og bevidst om nazi-delen.

Hvem spytter lige på Sir Winston Churchill nu – FØJ !!!
Skriver Allan Fibecker på sin offentlige Facebook-væg

For yderlig læsning

Eksperter advarer mod Jewish Defence League 
 
P77: Gammel vin på nye flasker eller spøjst tilfælde
 
Betina Signe Stick: “Så er vi vist tilbage ved at rød blok kun er en flok faktaresistente amøber.
 
English Defence League bande, idømt fængselstraf på næsten 15 år
 
ProjektAntifa.dk: Danish Defence League-leder fængslet for grov vold
 
Ballade hos SIAD og Danish Defence League optrappes med stævning og politianmeldelse