Alternativer til nedskæringernes Europa

Alternativer til nedskæringernes Europa
Enhedslisten skal være vært for en stor konference for den europæiske venstrefløj i det EU-kritiske Plan B-netværk. Det er ikke bare politisk vigtigt med internationalt samarbejde om politikken for Europa, men også en enestående mulighed for, at Enhedslistens medlemmer kan deltage. Skriver Enhedslisten i deres pressemeddelelse
–og fortsætter.
Sammen med svenske Vänsterpartiet er vi stolte af at kunne samle alle de største europæiske venstrefløjspartier til konferencen i København, der vil tælle bl.a. spanske Podemos, tyske Die Linke og franske Parti De Gauche. Konferencen bliver afholdt på Christiansborg i København den 19.-20. november.

Internationalt samarbejde er i vores DNA
International solidaritet er en essentiel del af Enhedslisten. Vi ved, at de forandringer, vi ønsker til gavn for mennesker, tryghed, miljø og lige rettigheder, kun kan opnås, hvis vi arbejder sammen på tværs af grænser. Derfor er det så vigtigt, at vi både samarbejder med vores venner som parti og udvikler konkrete politiske forslag, der kan bidrage til at opnå netop internationale samarbejdsformer mellem stater, der sætter mennesker og miljø over hensynet til virksomheders mulighed profit.

Alternativer til nedskæringernes Europa
Konferencen har til formål at samle den europæiske venstrefløj til en diskussion om, hvordan vi som venstrefløj kan arbejde for et socialt retfærdigt og grønnere Europa, når EU og euroen står for en højreorienteret nedskæringspolitik, der først og fremmest varetager virksomhedernes interesser i stedet for befolkningernes.

Plan B-netværket blev stiftet efter de græske erfaringer, hvor befolkningen stemte for at trodse EU’s nedskæringspolitik – men alligevel endte med at få den politik tvunget ned over hovedet, fordi der ikke var forberedt et brud og et alternativ til EU og euroen.

Du kan komme med, men skynd dig
Konferencen vil være åben for medlemmer af Enhedslisten lørdag den 19. november. Desværre har vi kun et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du ønsker at deltage.

Live-streame
Konferencen vil også blive live-streamet, så kan du ikke tage turen til København, kan du stadig følge konferencen via Enhedslistens Facebook-side.

Med venlig hilsen
Pernille Skipper og Søren Søndergaard
141020161510
De har hjemmeside, Enhedslisten.dk