Anders Gravers: ‘Vores piger skal kunne gå i fred!’

Anders Gravers: ‘Vores piger skal kunne gå i fred!’

Skriver han i den offentlige Facebook-gruppen ‘SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark’

Jeg behøver derfor ikke engang at beskylde ham for at være idiot –
Han fortæller nemlig selv, hvilket menneskesyn han har på kvinder – Et menneskesyn som han er eksponent for med sloganet: ‘Vores piger skal kunne gå i fred!’

webstedet //da.wikipedia.org/wiki/De_10_bud”>Det 10. Bud.
“Du må ikke begære din næstes hus. Du må ikke begære din næstes hustru, hans træl eller trælkvinde, hans okse eller æsel eller noget som helst af din næstes ejendom.”

Kvinder er ejendom – “Noget” man kan handle – Købe og sælge – og ellers behandle efter forgodtbefindende.

Javel … Det er sort middelalder … Det bruger vi da ikke i danmark vel?
Åååå … Jo … Det forekommer…

Her er et eksempel fra samme Facebook-gruppe – ‘SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark’ hvor en vis hr. Peder Simonsen også er aktiv.

Tirsdag den 29 november har hr. Peder Simonsen skrevet følgende i  Facebook-gruppe – ‘SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark’:

Inden da, – nemlig den 2. november 2011. kl. 20:09. på har han på sin offentlige Facebook-profil Skrevet:

“Netop kommet hjem efter 10 dage i Ukraine hvor jeg har studeret rigtigt mange dame ben ;-) Jeg er nu helt ødelagt og fysisk udmattet og må erkende jeg er nød til at få noget søvn ( af mange årsager ).

De sidste 5 dage har jeg alene i Odessa været på ikke mindre end 8 dates med 5 forskellige piger, og været til 2x dating fester med mindst 600 single piger pr. fest… ”

Hr. Peder Simonsen afslutter sin Facebook-opdatering den 2. november 2011. kl. 20:09. med følgende:

“Det var vidst nok min nummer 8 tur til Ukraine siden 2006 primært fordi jeg engang var forlovet med en læge i Kharkov.”

Altså – For at sige det i et klart sprog – Den kære hr. Peder Simonsen har for 8 gang, været på en slags jule-indkøbs tur til Ukraine for at “købe” en aupair-kone.

En der kunne vaske hans sokker, lave mad til ham og nusse ham sent på aftenen.


Opdatering 02-12-2011 kl. 16:36
Kære hr. Peder Simonsen
Jeg syntes du bør holde dig i nærheden af fakta og undlade at sprede løgne.
Din facebook-profil er offentlig og det kan jeg naturligvis bevise.
Iøvrigt, så kan jeg henvise til Menneskerettighedskonventions artikel 10. 

Venlig hilsen, – og fortsat god dag.
***************

4 comments on Anders Gravers: ‘Vores piger skal kunne gå i fred!’

 1. Goddag.

  Mit Navn er Peder Simonsen.
  Ja jeg har været i ukraine for 8 gang siden 1996 tror jeg. Men jeg vil da lige gøre opmærksom på hvordan tingene rent faktisk hænger sammen.

  Jeg dater piger via. online dating sider herunder Ukrainske dating sider fordi jeg godt kan lide Ukrainske piger.
  Vi skriver breve frem og tilbage og mødes engang imellem på dates og ser om der er lidt kemi eller ej og dette har jeg gjort i flere år.
  Jeg har bla. været forlovet med en Læge i Kharkov i 2007 mener jeg men pga. min skader som soldat mistede hun lysten til at gifte sig med mig. Jeg var siden hen på andre dates i ukraine med nogle meget interessant og søde piger men blev ikke forelsket.

  Men Det er da korrekt at jeg har været på dating tur i Ukraine. Nærmere bestemt var jeg i Odessa i Oktober hvor jeg var del af en Dating Tour fest hvor der var 2 arrangementer med ca. 1200 piger ialt, som sjovt nok alle var fra dating stedet.
  Det var en glimrende mulighed for at snakke med pigerne i den virkelige verden og lære nogen at kende. Det var første gang jeg gik til en sådanne fest, da jeg ellers tidligere kun har været “til private dates”. Men ja jeg studerede da dame ben til feste det var umuligt andet da alle var flot klældt på i håbet om at tiltrække en mand. Jeg så det som en mulighed for møde en potientiel sød pige og så efterfølgende lære hende at kende via mails og så frem deles med henblik på at blive gift i fremtiden.
  Jeg fik en hel notes bog fyldt med telefon numre osv, og jeg var efterfølgende på date med 4 piger
  over de næste par dage. Vi gik på resturant og talte frem og tilbage som man nu engang gør. Efterfølgende var vi ude og bowle og spillede pool osv. Ja jeg vil kalde det en ganske alm date iøvrigt ledsaget af en tolk fra dating stedet så alt kan iøvrigt dokumenteres, såvel som at jeg deltog i dating fest osv osv.
  Ja det var faktisk som når i ser bubber tage med mænd til ukraine for at gå til dating fest, det her var bare et meget større arrengement.

  Som de fleste nok ville kunne forstå så er det hårdt at gå på så mange dates flere dage i træk. Og årsagen til jeg gik på mange dates var at jeg kun var i odessa 5 dage og ville gøre brug af de få dage og møde folk. FOruden dette var det også hårdt at gå til festerne med de mange piger da jeg konstant var centrum for deres opmærksomhed og var den mest populære mand til festen. Festen blev iøvrigt holdt i et større diskotek med lidt underholdning og mad. Festen varede 6 timer hvor jeg gik rundt og snakkede med pigerne, eller det var nok nærmere omvendt jeg kunne faktisk ikke gå i fred.

  Foruden dette boede jeg på et elendigt hotel hvor jeg ikke fik meget søvn.

  Så ja jeg var i ukraine for at studere dame ben, men her skal man forstå at det gør alle mænd uanset hvor i verden de befinder sig, dette er normalt ;-)
  Jeg var på ganske alm dates med mange unge gifte lystne piger.

  Jeg har heller ikke noget imod øst europæiske piger, faktisk foretrækker jeg dem frem for Danske forkælede kvinder og så er de fleste til dating festerne vel uddannede piger så som læger, dyrlæge, revisorer, advokater. Pigerne er iøvrigt udvalgt af dating stedet. Jeg søger en Ukrainsk kone af flere årsager, men en af de vigtigste er nok at som dansk veteran med en arbejdes skade så er de færreste danske piger villige til at indlede et forhold med en “syg” veteran. Så derfor kigger jeg ud over landets grænser. Årsag 2 er at danmark mangler kloge hoveder, og kunne jeg finde en pige med en god uddannelse som kan være til gavn, ja så synes jeg lidt det er min pligt at gøre forsøget. Og i ukraine er de iøvrigt Katoliker/kristne.
  Jeg har gennem tiden brugt en hel del penge på at tale med pigerne via dating sites og det havde jeg nok næppe gjort hvis jeg bare var ude efter sex, for så kunne jeg jo lige så godt gå ned på det lokale gade hjørne.

  Opdateringen på facebook er korrekt, men det er taget ud af et større sammenhæng og det giver et ret misvisende billede.

  Ps.
  Det undre mig meget at en status opdatering fra en lukket profil kan finde vej til “offentligheden” det er jo strafbart og en overtrædelse af person data loven. Og jeg synes du skal gøre dig selv en stor tjeneste og fjerne dit indlæg her på DF-nyt for der kan meget vel være en injurie sag på vej i din retning incl. erstatnings krav.
  Ikke pga. tekstens inhold, men fordi at artiklen er forkert og taget ud af sammenhæng med eneste formål at hænge en person/mig ud.

  Teksten er ikke fra SIAD, men kopieret fra min alm. profil og iøvrigt LUKKEDE profil. Og det er herved at problemet opstår.
  Det er korrekt jeg er medlem af SIAD på facebook men jeg følger primært bare med i hvad der foregår.

  Mvh
  Peder

 2. Til CEZ
  Hvordan kan du selv mene at dette er iorden?At tage en tekst fra en lukket profil? for derefter at tilpasse teksten, så den lige passer til det du mener denne website har brug for? samtidig skal du jo også lige kalde ham for idiot, for noget som du får ham til at fremstå som.
  Det er da en sikker måde at sørge for. at du på ingen måde kan betragtes som troværdig.
  Ps. Jeg håber at Peder han lægger en sag an mod dig.

 3. Kan kun give H. Nielsen ret. Og forresten, Zølck nu kender ret mange til din perverse indstilling til kvinder så det er nok grunden til at du skal vende den demonstration til noget negativt.. Du og Shansen er sgu så syge i potten, og vi er mange der ikke er i tvivl om at i går ind for Islam og Sharia, for hvordan kan man ellers udstille så god en demonstration

 4. Jeg er fuldstændig enig, med de andre indlæg, til det her emne. Desværre er Zølck og hans partner in crime, Monica S Hansen, så forskruede og virklighedsfjerne, at alt hvad man gør mod folk fra højre fløjen, er fuldstændig legitimt, bare fordi de ikke deler de 2 sociopaters rabiate holdninger! Monica S Hansen og Carl Erik Zølck, støtter den eksteme venstrefløj, og er store tilhængere af AFA, som støtter vold og terror mod uskyldige mennesker, og er ligeledes rabiate jødehadere. Så det siger lidt om, hvor vanvittige disse 2 individer er!!!

Comments are closed.