Beskyldninger om underslæb i Danish Defence League

Kassen er tom og medlemmerne nægtes adgang til at se regnskaberne.
Det er hvad man kan læse på webportalen, i facebook-gruppen ‘SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark’

For eksempel skriver, Dorthe Og Kristian Reher b.la:

Hold dig til sandheden BRIAN DJURSLAND.. det er kommet de tidligere ledere af DDL for øre at den selvbestaltede enevældige leder af DDL Brian djursland har ringet rund til tidligere medlemmer der trak sig i forbindelse med balladen op til jul, – her skulle han angiveligt ha forsøgt med løgne at overbevise flere tidligere medlemmer om, at vi de tidligere ledere ikke har forladt DDL men er blevet smidt ud af unavngivne årsager.

DETTE ER EN LODRET LØGN.

Vi har forladt DDL af følgende årsager.
BRIAN DJURSLAND tilsidesatte alle medlemmer i rådet og tog beslutninger udenom rådet. (dette er stik imod den demokratiske linje DDL har lagt )

I disse forhold fik han medhold ag BO Rightwing der med en besked til undertegnede udmeldte at DDL tilhører ham og han vil ikke sætte spørgsmåltegn ved BRIAN DJURSLANDs uduelighed som leder da de to kommer privat sammen.

Vi har også udbedt os en revision af kassen, dette har man nægtet os, med henvisning til der først føres regnskab fra d.1/1 2012. hvilket vil sige, vi tolker det som DJURSLAND har begået underslæb fordi han selv siger kassen er tom.

Os der er gået fra som ledere har gjort det for ikke at bringe folk i fare for DJURSLANDS mildest talt radikale og uigennemtænkte ideer.

Her i blandt kan vi nævne at DJURSLAND startede en ulovlig indsamling til at sætte dusør på en menneskejagt i England.

Disse ulovlighedder kan vi naturligvis ikke acceptere og da man forsøgte at tvinge os til accept og tavshed valgte vi at forlade den rådne skude.
Vi fraråder ALLE at ha noget med DDL at gøre i den forstand den findes nu, nemlig under BO RIGHTWING OG BRIAN DJURSLAND, da man som sagt ikke melder sig ind i DDL men i de to herres private hær ……..

MVH tidligere div ledere.
PS. lad være med at kontakte gamle medlemmer med løgne og blande vores navne ind i din fantasi verden DJURSLAND det finder vi os ikke i .

Skriver, Dorthe Og Kristian Reher, b.la. i facebook-gruppen ‘SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark’ – Og de er tilsyneladende er en hel del mere end vrede.

‘Brian djursland’ hedder naturligvis ikke ‘Brian djursland’ – Men har også en anden facebook-profil under navnet Brian Yb Greve Kjær.

For yderlig læsning

Under 20 medlemmer i Danish Defence League
 
Joan Offenbach: Søster Susan og mig til julehygge med Kristian Thulensen Dahl ♥
 
Anders Gravers: Så har DF erklæret SIAD krig.

Jette Rønberg skriver: ”Når man samler penge ind og modtager støtte, er det lovpligtigt at have et regnskab”

Hvilket er helt korrekt – Man kunne jo ellers risikere at småsvindlere oprettede “falske foreninger” og puttede pengene i egne lommer. Kommer man ud for den slags, så bør man naturligvis overveje at politianmelde.