Birthe Jensen: “netop dette billede har skabt så meget ballade”

Birthe Jensen: netop dette billede har skabt så meget ballade
Jeg har plukket et par citater fra facebook-gruppen underline”>’Støttegruppe for Tina Petersen’

Som forventet – så fik jeg efter et indlæg (Link her), – og kun i ganske kort tid, lov til at deltage i ytringsfriheds-debatten i Facebook-gruppen.

Se/P77: DF-politiker sammenligner muslimer med affald

Som oplæg til debatten skriver Birthe Jensen
“Netop dette billede har skabt så meget ballade: ( Kan nogen af jer, fortælle hvad der er galt med det ??

Kan det ikke være oplagt til en god detbat om burka???
Ang. skraldesækkene: Vi må ikke aflevere sorte sække på genbrugspladserne, så de skal vel betegnes som storskrald ???”‘

Billedet: Jeg har genbrugt modificere og Indsat en fotomanipulation af Birthe Jensen, et billed fra Facebook public – i et andet billed herover – et billede som i sin tid, også gav anledning til en del medieomtale.

En af de senere kommentar i Facebook-gruppen lyder:
“Birthe Jensen: nej, jeg tror ikke der ville blive ballade hvis det var danskere der stod der..
Danskerne forstår humor.. De andre er meget sarte, men de er ikke selv blege for at svine os til”

For yderlig læsning
Counter-jihadister – Danmark

Støttegruppe for Tina Petersen

Birthe B. Jensen: jeg forstår så ikke, at folk er imod siad

24 comments on Birthe Jensen: “netop dette billede har skabt så meget ballade”

 1. Jeg forstår ikke du bliver ved med at svine folk til .Er du ikke bange for at der en dag er en der opsøger dig i dit rådstens hus med en økse og vil slå dig ihjel !!!
  Eller er du i bund og grund godt klar over at der ikke er nogle der er voldlige i modstandskampen ?????

 2. Zølk , da jeg ikke har givet tilladelse til at du kan bruge billeder af mig, beder jeg dig fjerne dem omgående… Og du har billeder af medlemmerne i mine grupper.. Dem beder jeg dig også fjerne med det samme…………

 3. Til Zølk

  Du er et ualmindeligt dumt svin. Du kan umuligt være en normal dansker? Du burde tiltales for landsforræderi for dine aktiviteter, fy for pokker!!!!!!

 4. Nej, der er faktisk ikke tale om, at Zølck er et ualmindeligt dumt svin. Der er tale om, at han gør præcist det samme som Tina Petersen har bedrevet. Han har udstillet sagesløse personer i en kunstigt skabt prækær situation. Han har så konstateret, at de ikke betragter det som humor. Forskellen på Zølck’s handling og Tina Petersens handling er så mænd bare, at de personer som Zølck udstiller i det mindste, som vi jo ser, kan tage til genmæle.
  Tina Petersen er altså over bolsjealderen, hun er en folkevalgt politiker og har som sådan et særligt ansvar, det ansvar har hun tilpisset i et forsøg på at skaffe sig selv billige point hos rygklapperne. Det har intet, absolut intet med humor at gøre.

 5. Carlos,Det billede Tina satte ind, kunne vi ikke se personerne, men billedet Zølck har sat ind her, kan vi tydeligt se personen. Zølk har åbenbart valgt, at udstille en person, og det er ikke iorden. er århushistorier, blondinehistorier og meget andet nu også forbudt…. Billedet Tina satte ind, er der mange andre der har sat ind, og skal absolut ikke tages racistisk. Det kan tydes som en joke eller der kan lægges op til en debat om kvindeundertrykkelse og burkadebat

 6. Zølck … Da jeg på intet tidspunkt har givet dig lov til at bruge billeder af mig, beder jeg dig endnu engang om at fjerne dem… Og jeg mener det seriøst…

 7. Birthe Jensen du er ynkelig, det er helt ok at opfordre til at smide Muslimer på kommune kemi, men når duit eget kontrafej kommer i vridemaskinen så er det ikke i orden, Er det jensen eller hansen eller tulle hvorfor holder du dig ikke til et navn Søster bondegård?
  Behandle andre som du selv vil behandles sværere er det ikke.

 8. michael, nu har jeg ikke opfordret til at muslimer skal til komunnekemi. Jeg er da menneskelig…. Ang. billedet : som jeg har skrevet før er der vidt forskel på at vise et billede af mig ved skraldesække, og det andet, hvor to personer er skjult i stof..Men ok, hvis det ikke kan være anderledes, så tager jeg det med.Jeg er mere og mere glad for , at jeg stiftede støttegruppen for Tina…….

 9. nej birthe jensen/hansen. . . . .DU er netop ikke menneskelig, men yderst ubehagelig i dit syn på andre mennesker der ikke deler dine racistiske/nazistiske holdninger, , , , , ,

 10. Anders Sand… det kan du da ikke tillade dig at skrive. Du kender mig ikke ( heldigvis for mig ) jeg er meget menneskelig, og er hverken racist eller nazist…. Jeg er imod islam…. Ang. billedet, der er så meget tale om : Hvorfor ialverden kan de gå og gemme sig i stoffet når de går i butikkerne ??? vi andre må ikke gå ind med elefanthue på.. hvad er forskellen??????

 11. selvfølgelig kan jeg tillade mig det !. .har set dine kommentarer på div fb sider, den ene mere racistisk end den anden. . . . . du bekræfter jo min påstand med den kommentar her over ;-). . . . .du er et sølle individ birthe jensen/hansen

 12. hov. . .glemte at skrive du også er en løgner. . .du skriver på “ordet er frit” ( din egen hade side )aat du arbejder røven ud af bukserne, så alle “nasserne” kan få !. . .du arbejder ikke, men er på overførselsindkomst, så for at bruge dine egne ord, så er du vel også en “nasser” ?. . .;-))

 13. Hvad pokker mener du Anders Sand..Jeg har fast arbejde 37 timer.. så ved ikke hvor du får den idè fra…LØGNER Gruppen : Ordet er frit er en jeg har stiftet, men det er ikke en hadegruppe :)) At du mener, jeg er racist, er så din mening,. Jeg ved, jeg ikke er. Og det må jeg vel selv bedst vide.. Eller vil du også gøre dig klog og vurdere en person, du ikke kender?? Jeg kan så fortælle, at jeg er imod islam, og det gør mig ikke til racist. Jeg går ind for ytringsfriheden, men jeg kan ikke tolerer en løgner som dig

 14. birte. . .vis mig din venner og jeg skal fortælle hvad du er. . .kender du det ordsprog ;-). .hvis man havde spurgt hitler om han var tosset havde han sikkert også svaret nej, du er jo til grin dit skøre kvinde menneske. . . .hvorfor brokker du dig over at blive udstillet, når du selv udstiller bla mig på din private hade side ?

 15. jeg har da ikke udstillet dig på nogen måde, ved ikke , hvad du ævler om.. Jeg gider ikke finde mig i, at få smidt alt det i hovedet fra en nar, så nu vil jeg da gerne se beviser, og hvis du ikke kan det, ja så er du en stor løgnhals , der nok snart burde holde kæft

 16. birthe jensen/hansen fik du travlt med slette lakken ;-). . .birthe det hedder karma, hvad du smider i hovedet på andre, kommer tilbage. . .forresten et flot sprogvalg du benytter dig af,det kendetegner individer som dig, med lav IQ, ;-))

 17. Anders Sand.forhold dig nu, til det, der er skrevet..hvad giver dig grund, til at kalde mig racist ??? jeg vil kalde det noget helt andet : nemlig jeg tænker på Danmark, hvad gør du ???? Jeg kan intet se forkert i billedet, Tina er anmeldt på, men hvis hun bliver dømt, kunne det da være spændende at trække Zølck i retten, da han udstiller mig med skraldesække.. ja, hvad tror du, der vil ske????

 18. du bekræfter mig i min antagelse i at du besidder en ualmindelig lav IQ, tak for det birthe jensen/hansen ;-)))

 19. kan se, du prøver at genere mig istedet for at svare på mine spørgsmål… det fortæller en masse om dig. men ikke noget godt

 20. Tulle Bondegård Aka Jensen/hansen hvorfor har du så mange navne, er det ikke svært at finde rundt i?

  Du ligger som du har redt, når man kster den første sten så må man forvente at der kommer en endnu større sten tilbage. Du vender hellere ikke den anden kind til vel søster lagkage.
  Du er utroværdig Bondegård eller Jensen nej Hansen

 21. Michael Larsen… Mit navn er Birthe Jensen, så intet problem med at finde ud af det ( måske for dig ) Lad os nu se, om du kan svare på mine spørgsmål, da Anders Sand nu har vist, han ikke evner det : ) Måske I skulle tænke lidt over, hvad det hele drejer sig om, istedet for at gå efter mig

 22. Michael. Min umiddelbare vurdering er at hun faktisk er den hun siger. Adresse osv. passer :) Men det kan vi lige komme tilbage til.

  Birthe: Tænker du på Danmark? Ved at skabe splittelse, ved at medvirke til stigmatisering af befolkningsgrupper, ved at støtte en “Danmark for Danskerne” mentalitet ?

  Nej…det gør du ikke !!! Du, sammen med dine holdningsfæller, er Danmarks værste fjender.

 23. Og jeg joker kun med det med adresse :) Er stadig ikke som dig :)

 24. Lars, hvordan vil du forklare din udtalelse om at jeg skulle være Danmarks værste fjende??? Jeg tænker på hvordan her burde være i Danmark . I flere år har jeg oplevet, at der kommer flere og flere hertil. Jeg er ikke racist, men der er alt for mange vi skal betale til.. tænk på alle de danskere, der ikke kan få den hjælp, de har brug for, fordi der skal spares, men selvfølgelig er der penge til at hjælpe folk udefra…… Så har vi muslimerne…. Der kender du min holdning, så gider ikke skrive det igen, men prøv for pokker at se, hvad der egentlig sker i Danmark – eller det, der skulle være Danmark

Comments are closed.