Blogger trues af uvillig Brevik-vidne

Blogger trues af uvillig Brevik-vidne


Screendump fra facebook-profilen Andre Eiby

Screendump fra Facebook-profilen Ronny Alte

Screendump fra Facebook-profilen Ronny Alte

Ronny Alte er indkaldt som vidne af Breviks forsvare, men nægter at vidne og prøver, at true Blogger til slette omtale.

Norwegien Defence League, Ronny Alte, Ex-leder og Brevik-vidne, ringede mig op i går aftes den 30-05-2012. – og indledte samtalen med at fortælle mig at han havde kontaktet Norsk og Dansk Politi, og fortalte mig at det var ulovligt, at jeg havde skrevet om ham samt, at jeg skulle slette alt indenfor en time, ellers skulle han nok…

Jeg svarede ham, at der ikke er noget ulovligt på min Blog – og det iøvrigt, naturligvis er af interesse for en bredere offentlighed, hvordan han forvalter en indkaldelse som vidne i så alvorlig en sag som Brevik-retsagen.

Dereftere henledte jeg hans opmærksomhed på, om det ikke var ytringsfriheden han kæmpede for og spurgte om den ikke også gælder for mig … samt tilføjede … om han forestillede sig, at han kunne true sig til at bestemme hvad jeg skal skrive?

Hvorefter manden flippede helt ud …

Resten af samtalen er nærmest umulig at referere fra, da den stort set kun bestod af afbrudte sætninger og halve ord, så det giver ikke nogen mening ud over, – at han skulle nok… Trusler var krystal-klare.

Screendump fra Facebook-profilen Ronny Alte

Screendump fra, Facebook-gruppen, The Official Danish Defence League. – Kommentaren kan ses i sammenhæng med et klik her

Man kan godt sige, at jeg måske havde et valg…
Jeg kunne slette – og måske undgå Ronny Altes vrede opfordringer om E-mail og telefon chikane, m.v.

Breviks ofre havde ikke noget valg.
De tænker ikke på at køber Campange fordi de tror, de kan slippe for at vidne i Brevik-retsagen.

Og de sidder heller ikke og blære sig på webstedet Facebook.

Læs også:

Nægter at vidne i Brevik-retsag

Screendump fra Facebook-profilen Ronny Alte

Læs også:

Nægter at vidne i Brevik-retsag
 
Ex-lederen af Norwegien Defence League, Ronny Alte, er ret enig med Brevik