Blu-NEWS: LYS OG SKYGGE I ÅRHUS

Blu-NEWS: LYS OG SKYGGE I ÅRHUS
Det liberale net-medie Blu-NEWS, sætter spørgsmålstegn ved troværdighed, og omtaler b.la. flere uheldige forbindelser til ny-nazismen.

Man nævner b.la. Danmarks Nationale Front, og kommer nærmere ind på et sammenhæng imellem flere navngivne personer. For eksempel nævnes, at Anders Gravers er megafonholder ved en neo-narzistisk demonstration i 2009. – hvor Julius Børgesen holder tale.

Ligeledes fortæller man lidt om Philipp Trauelsen, som kan sættes i forbindelse med en Blood an Honour koncert.

Læs mere på //blu-news.org

Herunder ses  Philipp Trauelsen, helt i front, med solbriller og Julius Børgesen med cigaret.

For yderlig læsning

P77: Nazimedløber i toppen af Danish Defence League
 
Kludder med talerlisten i Aarhus den 31. marts.

Screen dump fra net-mediet //expo.se – Lørdag den 08–05–2010. kl. 19.05

1 comment on Blu-NEWS: LYS OG SKYGGE I ÅRHUS

  1. Hvori består det nazistiske? Som jeg kan forstå det, så har DF og andre venstreorienterede medier brugt al deres tid på at sætte alle der deltager i den famøse demo d. 31-3 med nazister og andre hadske idéoligier. Vi er alle imod nazismen, izlamisme, kommunisme og facisme, men fordi vi i Danmark “kun” har det ene problem tæt på, så har vi som modstandsfolkene under besættelsen i 1940, fået nok af alle de huleboer der kun vil os det ondt. Det bygger IKKE på hudfarve eller religion, det handler kun om hvordan man opfører sig og hvordan man behandler de medmennesker man har valgt at bo sammen med da man besluttede sig for at rejse halvvejs rundt om jorden for at besætte vores land og her 30 år efter er vi i en situation hvor der skal gøres noget ved den pladderhumanistiske såkaldte regering som bliver ved med at vise omverdenen hvor flinke og gode vi er. Vores land er besat, og vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at stoppe denne vanvittige masseinvandring som har stået på de sidste mange år. NFS.
    ps. Vi ses i Århus…….

Comments are closed.