‘Breivik’s mentors’ in European Parliament

Der var en mærkelig forsamling i Europa-Parlamentet den 9. juli. Skriver man på Webstedet //neurope.eu

Et møde, var booket som “Non Inscrit møde” og hævdes at handle om menneskerettigheder og ytringsfrihed, men blandt deltagerne var flere hardliners Islamafober, nogle af dem er set som beundre af Anders Breivik.

Mødet var et ekko af uvirkelige Breivik holdninger.
Mens Europa lider under den finansielle krise, havde talerne en helt anden opfattelse. Islam og sharia love var den største fare på kontinent.

Inde i salen var en samling af anti-islam ekstremister, herunder nogle benævnt ‘mentorer’ af masse morderen Anders Breivik, herunder Ned maj, grundlægger af ‘hjemmesiden “Gates of Vienna’, citeret af Breivik 86 gange i sit manifest.

Se: Eurabia-ekstremisme netværk og terroristen massemorderen Anders Behring Breivik

Opdateret 05-03-2013 kl. 22,54. på grund af cikane.
En anden nøgleperson i dette netværk er Bloggeren, Edward S. May, som har drevet Bloggen ‘Gates of Vianna og som har skrevet under sit alias ‘Baron Bodissy’.

Citat fra Bloggen / Netmediet einarlunga
050320132301

Edward S. Mai: Amerikaner som har spilt en viktig organisatorisk rollle i den  europeisk-amerikanske antiJihad bevegelsen og som står bak organiseringen av mange av de viktige møtene og konferansene i høyrebevegelsen. Opererer under flere ulike dekknavn i ulike organisasjoner. Han grunnla og driver det ekstreme islam-kritiske bloggstedet ‘Gates of Vienna’ under dekknavnet Baron Bodissey.

Har sammen med Fjordman vært til stede på høyrebevegelsens flere møter siden 2006, også i nordiske land. May har helt åpenbart fortsatt et nært forhold til ‘Fjordman’. Citat slut.

Hans tilstedeværelse i København kan sikkert bekræftes af Bloggeren herunder, der har link til Bloggen Snaphanen og Trykkefrihedsselskabet.

050320132223

En anden deltager var Peder Jensen, bedre kendt som Fjordman, hvis tro på, at muslimer i hemmelighed havde planer om at overtage Europa, inspirerede Breivik, som citerede ham 111 gange i sit manifest.

Se: Hvem markedsfører en ekstremblogger som “Fjordmand” ?

Også til stede var Stephen Yaxley-Lennon, der bruger navnet på en fodbold hooligan, Tommy Robinson som et pseudonym.

Se:  Engelske Defence League mødt med massiv foragt

Yaxley-Lennon, bedst kendt som leder af den engelske Defence League (EDL), talte som stedfortrædende leder af det britiske Freedom Party. Partiet menes at have mindre end 200 betalende medlemmer.

EDL lederen var svedig og nervøs, da han holdt sin tale til publikum, en tale som var et vue over hans egne straffelovsovertrædelser. EDL Lederen har en lang liste af domme for vold.

Efter mødet har der rejst sig en intern storm af protester i Europa-Parlamentet.

Mange fremtrædende MEPer har protesteret.
Deriblandt også Richard Howitt MEP, som bl.a. mener at vi bør gøre alt, hvad vi kan for at forhindre dem i at have en platform i Europa-Parlamentet.

“Jeg har skrevet til formanden for Europa-Parlamentet for at klage over brugen af vores faciliteter, for at rejse midler til sådanne hadefulde organisationer og for at undersøge, om der er planlagt andre lignede møder.” Siger han til //neurope.eu

Nick Lowles fra organisationen ‘Håber ikke hade’, en organisation, der kæmper mod ekstremisme sagde:

“Det er skandaløst, at en dømt forbryder og racist som Stephen Lennon kan deltage i et anti-muslimsk møde i Europa-Parlamentet.

Han fik en fængselsdom for at angribe en politimand. Han leder en organisation, hvis tilhængere åbent bifalder Anders Breiviks handlinger og har været involveret i mange voldelige racistiske overfald.

Reference,  Netmediet //neurope.eu

Vi her set ligende tiltag i Danmark hvor SIAD under mærkværdige omstændigheder afholdte en konference, i fællessalen på Christiansborg, booket af det fremtrædende medlem fra Dansk Folkeparti, Jesper Langballe.

Tiltaget var naturligvis spottet af en par kvikke Bloggere, som iværksatte en mindre protest happening.

Foto herover: Min Blogger-kollega fra Netmagasinet P77.dk – P77.dk,  – Margrethe S. Hansen samt Lars Peter Bærendsen, som griner lidt af, et på trappen fundet klistermnærke.
I den forbindelse fik vi en lille sludder med flere folketingspolitikere.

Reglerne for bookning af fællessalen blev vist, efterfølgende ændret, så ligende pinlige og upassende konferencer burdre kunne undgås fremover.

For yderlig læsning

Netmagasinet P77.dk – P77: Lars Hedegaard klar med international islamkritisk avis