Brigitte Bardot i kampagne mod muslimsk og jødisk slagtning af dyr

Brigitte Bardot i kampagne mod muslimsk og jødisk slagtning af dyr
Tidligere filmstjerne Brigitte Bardot og andre dyreværnsaktivister lancerede tirsdag en kampagne med at hænge 2.000 plakater op overalt i Frankrig for at stoppe den jødiske og islamiske rituelle slagtning af dyr.

Skriver man på NetAvisen_P77.dk

-Og fortsætter

-Jeg kan ikke længere acceptere, at dyr får deres strube skåret ud som i middelalderen for at tilfredsstille en gud, når vi har moderne metoder til at forhindre dyr i at lide, siger den 76-årige Bardot til nyhedsbureauet AFP.

Den tidligere skuespiller, der blev verdenskendt med film som, Og Gud skabte kvinden, og inspirerede den feministiske filosof Simone de Beauvoir til at hylde hende som forbillede for kvindelig uafhængighed i -Lolita-syndromet, rystede og chokerede mange fans, da hun i 1973 trak sig tilbage fra filmindustrien for at blive dyreaktivist.

I løbet af 1990erne udviklede Bardot sig til en kontroversiel skikkelse, der trådte ind i debatten med skarpe udtalelser mod indvandring, blanding af racer og islam i Frankrig.

-Hele fem gange er hun dømt racisme, -og hendes mand siden 1993, Bernard d’Ormal,
er en tidligere rådgiver for Frankrigs nationalistiske parti, Front National. Skriver NetAvisen_P77

Reference
//.p77.dk/politik-brigitte-bardot-i-kampagne
//dr.dk/nyheder/udland/brigitte-bardot-doemt-had-mod-muslimer -03.06.2008. Det franske filmikon Brigitte Bardot blev i dag idømt en bøde på 15.000 euro (100.000 kroner) for at opildne til had mod muslimer.

For yderlig læsning

//shansensblog.blogspot_Når_DFer_hader_Ja_til_stormoskeer_udløser