Christiansborg-politiker: Jeg er rystet

211020132115

Lars Hedegaards forbindelse til terrorgruppen Jewish Defense League får nu Christiansborg-politikeren Kamal Qureshi på banen.

Netavisen P77.dk kunne for få dage siden dokumentere, at Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard til arrangementer i USA og Canada tjener penge ind til organisationen Jewish Defense League, som FBI karakteriserer som en “voldelig ekstremistisk højreorienteret terrorgruppe”.

Hedegaards internationale trykkefrihedsselskab fremtræder med logo som deltagende organisation bag et JDL-arrangement, hvor han sammen med den svenske muhammedtegner Lars Vilks var hovedattraktion.

Han leverede her en tale om, vi lever i en Ny Verdensorden i krig mod Islam, hvor der må gribes til våben og politikere fjernes med magt.

Hedegaards forbindelse til organisationen JDL får nu Socialistisk Folkepartis Kamal Qureshi til at tage sagen op: »Jeg er rystet over linket, hvis det passer. Og jeg vil bede Justitsministeren om at gå ind i sagen.«

Jewish Defense League beskrives af FBI som ekstremistisk og voldelig højreorienteret terroristgruppe i rapporten, Terrorism 2000/2001, fra det amerikanske justitsministerium.

Reference
Netavisen, P77.dk – //p77.dk/radikalisering/christiansborg-politiker-jeg-er-rystet

For yderlig læsning.

Trykkeselskabs-formand-i-samarbejde-med-terrororganisation