Dagpenge-arkitekt tvivler på sit værk

14062010117
 
Dansk Folkeparti var arkitekten bag de nuværende gældende dagpenge-regler som nu koste titusinder af arbejdsløse deres ret til dagpenge.

– Dansk Folkepartis Bent Bøgsted, der er en af hovedmændene bag dagpengereglerne, begynder nu at tvivle på sit værk.

Selv om han var idemand til de nuværende dagpengeregler – så har Dansk Folkepartis nordjyske arbejdsmarkedsordfører, Bent Bøgsted, stor sympati for, at en række fagforeninger nu vil samle underskrifter for at få reglerne ændret. Skriver man på hjemmesiden, avisen.dk

Det vil sikkert glæde de titusindevis af arbejdsløse – og især børne-familierne, som nu mister deres indkomstgrundlag, og stadig ikke kan finde et fornuftigt job.

Jeg fornemmer allerede, at lykken smiler til de mange økonomisk hårdt ramte familier uden indkomst.

De nuværende gældende regler, som Dansk Folkeparti var arkitekten bag, begrænser dagpengeretten til to år – og så skal man have haft arbejde på fuld tid i et år for at kunne optjene ret til en ny periode på dagpenge.

Referance: Hjemmesiden, avisen.dk

Den netop aftalte reform runder herlighederne af
53 kroner i timen er den højeste betaling, som en gruppe arbejdsløse vil få, når de med den netop aftalte reform fremover skal til at arbejde for deres kontanthjælp.

Arbejdsløse skal arbejde mindst 25 timer om ugen for kontanthjælpen,
hvis kommunen skal have højeste refusion af udgifterne fra staten.

For kontanthjælpsmodtagere under 30 år, uden uddannelse, betyder det, at de i den situation højst vil få 53 kroner i timen for det arbejde, de skal udføre for landets kommuner. Kilde: hjemmesiden dr.dk

Reference
hjemmesiden, //b.dk/politiko/df-faar-hug-for-dagpenge-indroemmelse/DF får hug for dagpenge-indrømmelse

For yderlig læsning.

Dansk Folkepartis Bent Bøgsted har meldt sig ud af 3F …