Dansk Folkeparti fra den ene fiasko til den næste

Er Dansk Folkeparti i en stime?
Spørgsmålet er nærliggende, efter Dansk Folkepartis store markedsføringsindsats ved Folkemødet på Bornholm, -der b.la. er kendt for Krølle-Bølle is og røget sild.

Som man kan se, på billedet fra Mie Harders billedalbum, -så kunne det godt se ud som om, at der ikke ligefrem opstod tumult ved -eller en folkevandring til -Dansk Folkepartis reklamebutik.

Og det kan man da godt forstå -efter de seneste hændelser i forbindelse med b.la. fiaskoen med Grænseaftalen -som jo nu har vist sig at være en massiv taber sag, fordi Danmark kan risikere at EU-Kommisionen smider Danmark ud af Schengen-samarbejdet.

Hvilket igen kan føre til, at Danmark vil tabe tusindvis af arbejdspladser.
-To redegørelser fra henholdsvis Dansk Institut for Internationale Studier og Syddansk Universitet gennemhuller nu regeringens budskab om, at EU-kritik af grænseaftalen bygger på misforståelser.

VKO’s aftale kan ikke gennemføres som den står, uden at stride mod Schengen-reglerne, lyder det, på Netavisen information.dk

-Notat om forlig om Permanent toldkontrol i Danmark (styrket grænsekontrol) af 11. maj 2011 som revideret den 10. juni 2011 fra DIIS

Den sag kommer efter den seneste, da Dansk Folkeparti støttede op om at fjerne efterlønnen.

Reference
Netavisen //information.dk

For yderlig læsning

Dansk Folkeparti kvajer sig igen
 
Ekstrabladet_Pia_Kjærsgaard_fuld_af_løgn