Dansk Folkeparti i muddergrøften

300420151952

Dansk Folkeparti i muddergrøften
Det er lidt sjovt, at Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard i så mange år har snakket om sine sammenligninger med Socialdemokratiet, – det er nok et ynglingeemne.

Søndagsavisen, uge 18. som bliver husstandsomdelt i de kommende dage, har en halvside-artikel på side 2. med den gamle sammenligning, Dansk Folkeparti / Socialdemokratiet. Du kan finde den på Netavisen, sondagsavisen.dk

Stilen er den sædvanlige, artige-Pia-med-et-æble-til-læren-stil, – den er vist ikke blevet bedre med årene selv om rynkerne er blevet dybere.

Du kender det sikkert godt – Armen højt oppe i luften, vild svingende fra side til side, alt imedens en skinger stemme siger: “Hr, lære, hr lærer – det var Helle der gjorde det”.

Symbolik
Hvis man er glad for symbolik så vil man nok bemærke, at kronikken er landet på side to.

Som bekendt, går man ikke forrest når man træder i andres fodspor, – det oser kronikken af, man kan ligefrem se misundelsens små lamse-ben stikke frem mellem bogstaverne.

Socialdemokratiet i en mindretalsregering
Nu forholder det sig imidlertid således at socialdemokratiet sidder i en mindretalsregering, der må finde sit flertal fra sag til sag.

Derfor er en kronik præget af “mudder-kastning” nærmest så ringe, at den ikke er læseværdig.

Op på hesten igen
Den kronik har Dansk Folkeparti sørme ikke været heldig med.

– Schengen-samarbejdet bygger på Schengen-traktaten, der blev indgået mellem 1985 og 1990 og som havde til formål at nedlægge europæiske grænseposter og fjerne grænsekontrollen inden for Schengenområdet samt harmonisere eksterne grænsekontroller.

Traktaten blev oprindeligt indgået af fem EF-lande (Belgien, Frankrig, Holland, Luxembourg og Vesttyskland) i juni 1985 på skibet Prinsesse Marie-Astrid på Mosel-floden nær landsbyen Schengen i Luxembourg ved den franske og tyske grænse. Kilde //da.wikipedia.org/wiki/Schengen-traktaten” webstedet Wikipedia

For yderlig læsning

Dansk Folkeparti i EU-parlamentet
 
Dansk Folkeparti bløder
 
Dansk Folkeparti utopia
 
Håndvask efter toiletbesøg halter
 
Messerschmidt bijobberi, bartender og altmuligmand