Dansk Folkeparti og konventionerne

Dansk Folkeparti ser gerne at man afskaffer almene bogerrettigheder, som er gældende i hele det Europæiske samarbejde og i store dele af verdenssamfundet.

Hvorfor de mennesker ønsker tilstande som vi nu kan se befolkningerne i lande som Tunis, Ægypten, Libyen- Ja stort set i alle middelhavslandene, ser vi nu at befolkningerne gør oprør imod diktatur og undertrykkelse.

Men det anfægter ikke personer som Søren Krarups datter Katrine Winkel Holm, som også er bestyrelsesmedlem i DR, eller Poul Erik Andersen, Torben Mark Pedersen, Niels Kjærgaard,
Jean-Claude Russek, Bjarne Østervemb, Bente Elise Jørgensen og Bo Nake.

Jeg ville gerne ha spurgt dem om hvorfor de mener, at man bør afskaffe beskyttelsen af mennesker ud fra en humanistisk holdning, som gensidig
respekt for hinanden, og for hinandens ret til et værdigt liv.

Men det er som om at de ikke rigtigt ønsker at gå i dialog med mig –
Det kan man så undre sig over, hvis man gider det.

Jeg har læst konventionerne- Måske er det deres problem.

EU-Traktaten – overholder Danmark ikke den, bliver sagen rejst ved EU-Domstolen.

Konsenkvenserne for et land som ikke overholder traktaterne vil oftes være af økonimisk karrakter, så som boykot af handelsforbindelser og ophør af EU-tilskud som f.eks. landbrugsstøtte og ligende tiltag.

Man kan gå rigtigt langt af den vej, – og når vi ud i det helt ekstreme, så kan verdenssamfundet beslutte at accepten af dansk valuta ophører, – så man i andre lande sætter et lighedstegn imellem Danske ‘kroner’ og ‘pengesedler’ fra brætspillet Matador.

Poul Erik Andersen lægger ud, han burde være klogere.

Billedet: Screen-shots er fra Poul Erik Andersens offentlige Facebook-væg.
Som en anden Lemming – eller Pia Kjærsgaar-klon efterplabre han bare Pia Kjærsgaards ævl som støttes af den lille fan-skare.

»Vi er nødt til at lave en revision på alle de konventioner, vi er omsluttet af. Danmark bevæger sig ligesom altid på kant med dem, og denne gang har vi altså overskredet den. Konventioner er vedtaget i en anden tid, end den, vi lever vi. Vi må tage skyklapperne af og give dem en revision« siger Pia Kjærsgaard. J.f.

politiken.dk i artiklen med overskriften: Pia K. kræver storvask efter koks hos Rønn’

Pia Kjærsgaards problem er, -at kun ganske få er enige med hende, -og traktaterne kan ikke ensidigt ændres af et land eller des regering -og langt mindre af et lille ubetydeligt parti som åbenbart ser sine politiske mål hæmmet af internationale traktater.

For yderlig læsning

Julehygge med Poul Erik
 

Poul Erik Andersen: De sidste idioter er åbenbart ikke døde endnu
 

Katrine Winkel Holm Noterer at JP som den sidste avis anmelder min bog og at anmeldelsen ikke er den klogeste;
 

Katrine Winkel Holm: Så lægger 180grader endnu engang avis til en afsindig løgnehistorie om TFS-formand, Lars Hedegaard.
 

1 comment on Dansk Folkeparti og konventionerne

  1. Det er DIG der er racisten, Carl_Erik Zølck. Du har slet ikke kontaktet de personer du nævner. Du har slet ikke givet dem en chance for at tale, inden du udråber dem som racister. Fej for egen dør først, før du smider sådan en gang lort i hovedet på dem. Nå nej, det er du for dum til at indse, din imbicile idiot.

Comments are closed.