Dansk Folkepartis ønske om et racistisk DNA-register mødt af en venlig venstrefløj

Dansk Folkepartis ønske om et racistisk DNA-register mødt af en venlig venstrefløj

Dansk Folkeparti skruer op for racismen og fremsætter forslag om at udlændinge fra ikke EU-lande og deres nyfødte drengebørn, registreres i et DNA-register.

Selv om forslaget er racistisk, ses ingen direkte kritik af racismen fra Socialdemokratiet og Socialistisk Folkeparti.

Tværtimod kvitters der med en invitation til dialog og debat.

Samtidigt med at Dansk Folkeparti taber tilslutning i de nyeste meningsmålinger, er udlændinge i følge en ny meningsanalyse stadigvæk et af de mest afgørende faktorer, når danskerne skal beslutte sig for hvilket parti, de skal sætte deres kryds ved.

For at imødekomme denne tendens har Dansk Folkeparti, fremsat et yderst ubehageligt forslag, om at alle udlændinge med fast ophold i Danmark fra ikke EU lande og alle nyfødte drengebørn født af udlændinge fra ikke EU lande, skal registreres i et DNA register. Som led i forbyggelse og bekæmpelse af kriminalitet i Danmark.

-I stedet skal nyfødte drengebørn og udlændinge, der tager ophold i Danmark og som ikke er EU-borgere, registreres i DNA-registret, mener Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Skaarup.

-Det burde være i alles interesse at få stoppet gerningsmændene hurtigst muligt, inden de begår nye forbrydelser. Tiden arbejder i hvert fald for vores forslag, siger Peter Skaarup.
Reference/Politiken den 3 april 2011.

Lad mig slå fast at kriminalitet ikke sidder i generne, eller i en særlig kultur eller etnicitet.

Derfor er Dansk Folkepartis forslag dybt racistisk og der er ingen tvivl om at forslaget, med den lovgivning vi har hvor racisme og diskrimination også i form af en DNA-registrering selekteret efter køn, etnisk oprindelse, tro og kultur ikke er tilladt, aldrig vil få ben at gå på og mon ikke Dansk Folkeparti også er klar over det?

Forslaget er derfor mest af alt blot endnu et signal fra Dansk Folkeparti til de fremmedfjenske og racisterne, om at Dansk Folkeparti stadigvæk kan levere varen, når det gælder hetz mod udlændinge og indvandrere.

Kan vi andre så bare læne os tilbage og grine af det ?
Nej det kan vi ikke, for der går en lige tråd fra Den danske forenings 25 års racistiske dæmonisering af udlændinge og indvandrere i Danmark, til Dansk Folkepartis nutidige hetz af den samme befolkningsgruppe.

Fremmedhadernes hetz af udlændinge har altid været systematisk og ført på et løgnagtig og racistisk grundlag. På trods af dette ser man i dag, -Skriver Margrethe S. Hansen på Netavisen P77.dk – //p77.dk/shansen/

For yderlig læsning

Skal dit barn DNA-Registreres?
 
Støtte til racismen bidrager til mere racisme
 
Anmeldt for racisme, nu hænger vennerne ham ud som martyr
 
Kandidat til Kommunevalget for Dansk Folkeparti Hakon Leo Nielsen
 
Dansk Folkeparti formand på Facebook med profilbillede fra filmen Das Boot