Dansk Folkepartis grundlovsfest blev holdt på Lykkesholm Slot


Som den plejer.

Et af emnerne var antagelig,
Dansk Folkeparti og VK’s – såkaldte krisestyring
-Som betyder at de aller-rigeste  danskerne, i 2020. scorer knap 40.000 kr. ekstra om året -og dem – med de laveste indtægter i gennemsnit tabe omkring 1.200 kr.

TV2 dækkede begivenheden, selv om fornyelse og forandring er noget som Dansk Folkepartis medlemmer, har lidt svært ved at forholde sig til.

Ser man på den, i overvejende grad betragtelige høje alder som var repræsenteret, – så forstår man måske hvorfor der kan opstå myter om en aldersbetinget manglende omstillingsparathed.
Men naturligvis var der undtagelser, der kan også observeres en del ‘blondiner’.

-Det fynske folketingsmedlem og medlem af Svendborgs Byråd og Nyborg Byråd Bente Damhave, -som ses herover med ryggen til, deltager også, sammen med b.la. Pernille Bendixen på Dansk Folkepartis stand, -på Det Fynske Dyrskue, lørdag den 11. juni. Citat af Poul Erik Andersen.

Herover ses Pernille Bendixen, medlem af Odense Byråd og folketingskandidat i Middelfartkredsen.

På det Fynske Dyrskue vil Poul Erik Andersen, sikkert også igen i år, kunne opleves live – i sit sit livs stjerne-nummer som ballong-oppuster.

Reference
Hjemmesiden //ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/article1566245

For yderlig læsning.

Poul Erik Andersen, FaceBook-verden
 

2 comments on Dansk Folkepartis grundlovsfest blev holdt på Lykkesholm Slot

  1. Zølck – hvis du ikke pr. omgående stopper med at gå illegalt ind på min facebook, får du en retssag på halsen. Og jeg mener det! Poul Erik Andersen.

  2. Zølck – hvis du ikke pr. omgående stopper med at gå illegalt ind på min facebook og bl. hente billeder der, får du en retssag på halsen. Og jeg mener det. Poul Erik Andersen.

Comments are closed.