Dansk Folkepartis Martin Henriksen har det svært for tiden

Dansk Folkepartis Martin Henriksen har det svært for tiden
Især syntes det at være i forbindelse med hans sociale omgang med jævnaldrende begavede kvinder.

Således vil han nu klage til folketinges formand Thor Pedersen (V), over en opdatering på webportalen Facebook, som SFern, Özlem Cekic skrev torsdag, efter at 28 bedsteforældre blev kendt skyldige i at have forstyrret Folketingets arbejde.

Martin Henriksen har ved flere lejligheder gjort sig uheldig bemærket, – ikke mindst da han på sin hjemmeside, opfordrede til atomkrig.

Det blev Dansk Folkeparti-partiledelsen så utilfreds med, at han måtte skrotte hele sin hjemmeside.

Det er jo indlysende, at selv en meget tolerant og forstående partiledelse, må sætte en grænse for medlemmernes opførsel.

Vi har set flere ligende tiltag -som da DFs Mathias Alexander Grøning udløste massiv omtale i danske medier, og for Mathias Alexander Grøning, endte det med en hurtig exit fra Dansk Folkeparti.

Flere vil måske opfatte Martin Henriksens tilgang til det, at være folkets repræsentant i folketinget, som værende misfortået.

Reference
Hjemmesiden //b.dk /danmark/dfs-martin-henriksen-bomb-iran

Således nægtede Dansk Folkepartis Socialordfører Martin Henriksen i 2009. at støtte et Socialdemokratisk forslag om hjælp til fattigdomsramte familier, –så deres børn i det mindste kunne få en julegave. Du kan læse den skrækkelige historie om det HER