’Dansk Folkepartis pressechef erkender, at han løj …

’Dansk Folkepartis pressechef erkender, at han løj i sagen om eksklusionerne af kritiske medlemmer.’ 

Lørdag løj Dansk Folkeparti os alle op i ansigtet. Hvilket vel ikke skal gå upåtalt hen?

Kilde: Løgnen fra Dansk Folkeparti

Ifølge Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergård indeholdt det engelsksprogede brev advarsler om at fem personer ønskede at dræbe Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard, og at der var udlovet en dusør på 500.000 kroner for ugerningen.

»Jeg vil af hensyn til efterforskningen ikke forholde mig til, hvad der står i det brev. Men jeg kan generelt sige, at vi ikke kender til eksistensen af en dusør på Pia Kjærsgaard«, siger chefkriminalinspektør Jørn Aabye til Ritzau.

Søgeresultaterne 1 – 10 ud af ca. 2.780 for Politik DF spindoktor løj. (0,08 sekunder)

Med andre ord, Dansk Folkepartis pressechef Søren Søndergård er utroværdig.

Men denne gang fik løgnen konsekvenser, mennesker blev uberettiget anholdt og fik deres hjem ransaget af politiet.

Det vil sige, at hvis en eller anden tilfældig anonym idiot får lyst til at sende en mail fra lang-fan-i-vold til Dansk Folkepartis sekretariat.

Så risikere man at få lagt sin hoveddør ned, få sit hjem smadret og gennemrodet samt blive anholdt i strid med menneskerettighedstraktatens regler, – der burde beskytte den enkelte borger imod overgreb fra de til enhver tid siddende magthavere.

Og hvorfor gør de det så?
Var det nødvendigt for at flytte fokus fra en Blogger som afslørede at DF’ere, på nettet, fremsætter mordtrusler mod muslimer?

Med sikkerhed, – tog en person kontakt til DF pr. mail – og viste dem det som står på   hjemmesiden, shansensblog.blogspot.com/
 
For yderlig læsning
 
Se hjemmesiden, shansensblog.blogspot HER
 
McCarthyisme