Den islamfjendske blogger Fjordman aktiv igen

Peder “Fjordman” Jensen igen på nettet som blogger på islamfjendsk blog. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk

-Og fortsætter
I et blogindlæg på den islamfjendske blog, Gates Of Vienna, lufter bloggeren Peder “Fjordman” Jensen, sin utilfredshed over negativ presseomtale og langer ud efter en norsks avis, som han kritiserer for ikke, at give spalteplads til hans eget svar, på en artikel i avisen, hvor han efter sin egen opfattelse, udsættes for et groft personangreb, og sættes i bås med terroristen Anders Behring Breivik.

Tilbagevendte Peder “Fjordman” Jensen nøjes ikke kun med at lufte sin utilfredshed over medierne.

Han kritiserer også i sit blogindlæg, et nyt norsk satireprogram, der har valgt at lave grin med “Fjordman” som i programmet er blevet til Heine Fjordmand, en psykotisk handicappet nynazistisk blogger, der med en stavepind dagligt blogger om emner som, Peder “Fjordman” Jensen plejer at beskæftige sig med, i sine blogindlæg.

Peder Jensens bloggervenner fra internettets antimuslimske univers, har på baggrund af hans nye blogpost på den islamfjendske blog, Gates Of Vienna, startet en pengeindsamling for at støtte Peder Jensen økonomisk.

Peder Jensen oplyser i sit blogindlæg, at han i dag står uden arbejde og har måtte flytte fra sin kælderlejlighed, til en ny bopæl.

Læs mere på alignnone

For yderlig læsning

Anders Breiviks ‘edderkoppespind’ afdækket
 
Hvem markedsfører en ekstremblogger som “Fjordmand” ?