Det er en ommer ‘Mogens Camre’

Det er en Ommer Mogens Camre
-Som I nok ved, er Tina Petersen fra Dansk Folkeparti anmeldt for racisme..

Man mener Tina Petersen satte et billede ind på sin Facebook-væg, der blev ledsaget af en tekst, og som kan være en overtrædelse af straffelovens § 266b. (Den såkaldte racismeparagraf).

//P77.dk: DF-politiker sammenligner muslimer med affald

 
Fra Facebook-gruppen, Støttegruppe for Tina Petersen
//facebook.com/groups/292163860871847

 
Tina Petersen
Så kom dagen ………Som jeg altid har sagt har jeg intet at skjule…..Dagen i dag blev lige lidt anderledes end forventet …. Fik lige besøg af selve politiet dog i civilt …spørg mig ikke om navnene på de to …ej heller kunne jeg få en kopi af politianmeldelsen …jeg kunne vælge imellem at modtage anklagen altså et bødeforlag, ved at vedkende mig min skyld eller lade sagen køre videre med påstanden om ” uskyldig ” ….- ja så har jeg sørme så også prøvet at blive behandlet som en stor kriminel….Tak til det Danske samfund for det …om jeg er skuffet og vred over behandlingen ..ja i den grad .. jeg har aldrig stjålet, misbrugt, ydet vold, eller svindlet …- jeg har bare været mig intet andet..- men jeg kunne jo godt høre hvorfor jo Tina du er politikeren ( DF) – Sagen køre hermed og nu for alvor ..jeg kravler ikke… og jeg er møj vred…
11. maj 2012 kl. 14:43 – for omkring en time siden i nærheden af Svendborg, Fyn

Mogens Camre tager fejl
Citat fra Facebook-gruppen //facebook.com/groups/292163860871847/?ref=ts -Støttegruppe for Tina Petersen

Facebook er et lukket netværk.
Når nogen skriver på Facebook, er der ingen, der ser det af vanvare.
Derfor er § 266 b ikke overtrådt.”
Af Mogens Camre den 11 maj 2012 – kl 15,20.

Teksten kan ses som screendump her

Facebook er IKKE et lukket netværk.
Facebook er ikke mere lukket end mange andre offentligt tilgængelige medier.

Mogens Camres påstand svare nærmest til at påstå, at Jyllandsposten er et lukket netværk – Fordi man skal købe avisen for at læse uhyrlighederne.
Det er en Ommer Mogens Camre.

Reference
//p77.dk/radikalisering/danmark/703-df-politiker-sammenligner-muslimer-med-affald

For yderlig læsning

DF-Politiker Tina Petersen politianmeldt
 
Tina Petersen: Nogen burde gi´den minister en røvfuld..ganske enkelt