Det Konservative Folkeparti for talentløse tanter


Posted On feb 4 2017 by

Det Konservative Folkeparti for talentløse tanter
Jeg vil stadig insisterer på, at du ikke nødvendigvis behøver at have en uddannelse indenfor landbrug, biologifaget eller vide noget botanik overhovedet, for at fremføre dine vigtigste konklusioner, når du finder en mælkebøtte (Taraxacum) i din græsplæne.

Peter Plys
For som Peter Plys sagde i en dialog med Grisling:
»Ukrudt er også blomster, når man først lærer dem at kende.«

Viden om mælkebøtter
Men det er dog praktisk at vide, at navnet ‘Taraxacum’ kommer fra arabisk ‘Tarakh shaqun’, et middelalderligt navn på en bitter kurveblomstrende urt – samt at den »mælkeligende saft« og roden indeholder bl. a. et bitterstof, taraxacin.

Konservativ profileringspolitik
Enhver som har viden om, Det Konservative Folkepartis vælgersekment, må undre sig over partiets nuværende profileringspolitik.

Et parti for talentløse tanter
Det er velkendt at Det Konservative Folkeparti, i stor udstrækning støttes af kvindetyper, som var så glimrende portrætteret i den danske TV-serie Matador, – i skikkelse af Mads Andersen-Skjerns søster, Anna Andersen Skjern, fra Vestjylland.

. . . >> Rasmus Jarlov i narcissistisk taberparade

Cirkus er kommet til byen
Bevares, nogen er virkelig, virkelig gode til at indleve sig i farverige roller, så måske er det en fidus for at vi skal tro, at man arbejder på et forstudie til en ny film om »Op på fars hat.« eller bare er dumme, scenariet efterlader nogen usikkerhed.

Marktingseksperter
Det Konservative Folkepartis talentspejdere ser nok mere på detaljerne og udarbejder marktingsplaner for et tidsforløb, så det bliver spændende at se hvornår de kommer frem til samme åbenlyse konklusioner.

Referanceliste

www.danskeblomster.dk/maelkeboette

 
Wikipedia; Bozo the Clown

 
For yderlig læsning

Rasmus Jarlov i narcissistisk taberparade

 
Umenneskelighed splitter Det Konservative Folkeparti

 
FN’s racismekomité bekymret over politisk propaganda

 

Last Updated on: juni 29th, 2018 at 11:34 pm, by CEZ


Written by CEZ


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *