P77.dk: DF-Tina medlem af endnu en islamfjendsk gruppe

Tina Petersen fra Dansk Folkeparti medlem af endnu en højreekstrem islamfjendsk gruppe.

Denne gang en lukket gruppe.
Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk 

-Og fortsætter med bl.a.
Som om medlemskabet af en islamfjendsk Facebookgruppe med relation til Danish/Danske Defence League ikke var nok, ser man at Dansk Folkepartis byrådsmedlem i Svendborg Tina Petersen også er medlem af endnu en højreekstrem islamfjendsk gruppe.

Det drejer sig om Valhal-gruppen lukket.
Den lukkede Valhal-gruppe knytter sig til den åbne Valhal-gruppe som Tina Petersen også er medlem af og som P77 skrev om for et par dage siden.

I den lukkede Valhal-gruppe som består af personer som er blevet “sikkerhedsgodkendt” af gruppens admins er tonen mere løs og direkte.

Den lukkede Valhal-gruppe er oprettet af Andre Eiby der har været aktiv i Danish Defence League og deltaget i Danish og English Defence Leagues demonstration den 31 marts i Aarhus.

Eiby oprettede for omkring en måned siden sin egen gruppe efter at være blevet utilfreds med interne konflikter i Danish Defence League.

Eibys Valhal-gruppe samarbejder med gruppen Danske Defence League som også er en udbrydder gruppe fra Danish Defence League.

Danske Defence Leagues leder er Freja Lindgren som var toastmaster under Danish Defence Leagus møde 31 marts i Aarhus.

Se: Hvad gik der galt Freja /Maria?

Andre Eibys stemme er en af de stemmer som kan høre i en video filmet inde i Danish Defence League bussen på vej ud af Aarhus.

Valhal-grupperne som Tina Petersen er medlem af består af 36 personer som har direkte eller indirekte tilknytning til den yderste højrefløj.

I den lukkede Valhal-gruppe ses personer som er aktive i Danish Defence League, Danske Defence League og i Vederfølner.

Den sidste gruppe Vederfølner har Bente Damhave fra Dansk Folkeparti på Fyn, haft link til, selv om Dansk Folkeparti officielt tager afstand fra højreekstreme grupper, der er aktive i lokalområder hvor Dansk Folkeparti er opstillet.

Reference
Netavisen, P77.dk – //p77.dk/radikalisering/danmark
 
Netavisen, P77.dk – Så er den gal igen med DF- Tinas dømmekraft
 
Allan Fibecker fuldstændig rystet over debattører som lægger navn til et nazistyret foretagende

2 comments on P77.dk: DF-Tina medlem af endnu en islamfjendsk gruppe

  1. DF mor Tuts hjerne må være totalt ætset op af de kloak dampe hun har indåndet fra de højreekstreme kloakhuller hun er medlem af. Hvad fanden laver et byrådsmedlem med den slags udskud. Henrik Sass Larsen blev undersøgt af PET fordi han drak øl med en rocker. Så Tut Prut og hendes venninde Bente burde også undersøges for omgang med racister på Fyn.

  2. Til Info: der er intet at komme efter i Valhalgruppen…..

Comments are closed.