DF-kandidat i usmagelig selv-promovering

 
Dansk Folkeparti-kandidat i usmagelig, selv-promovering
Selv gamle garvede medlemmer af Dansk Folkeparti tager afstand.

 
Som Jette Rønberg forarget skriver:
–Jeg syntes simpelthen at det er usmageligt, at bruge det billeder der, og dit opslag siger jo intet om, at dette er en lille pige, der er bidt af en hund, vi skal forledes til at tro, at historien omhandler personen på billedet, nu er jeg selv medlem af DF, MEN VILLE ALDRIG provere mig selv på den måde, lad historien stå for sig selv, den er grotesk nok, uden at bruge andres billeder.

 

På samme væg skriver Jeanet Lykke Petersen:
-Tydeligt at det giver pote, at angle til laveste fællesnævner med lidt manipulation i form af et billede, der intet har med sagen at gøre. Flovt.

Så er der lige det der med historien, der ligner en løgn.
Faktisk kan man se den som Søren Lund Hansens (DF) løgnagtige version om den 4-årige pige, der er blevet bidt af en hund.

 

Der er ikke angivet kildehenvisninger og billedet er tyvstjålet, kan man se, på det australske netmedie hjemmesiden der ligger på adressen, /news.com.au

 

– Den 4-årige Sophie Willis blev angrebet af den Rottweiler i 2008, men nu bliver hendes billede misbrugt på Facebook, skriver man i artiklen som er fra år 2013.

Med andre ord, så ligner det et typisk markedsførings-projekt fra Dansk Folkeparti.
 
Søren Lund Hansen har mandag morgen valgt at slette sin opdatering på Facebook. Se opslaget / billedet /politik.tv2.dk herunder
 

Selv bortforklaringen ligner en løgn
 
– Søren Lund Hansen (DF) prøver at bortforklare billedet af den 4-årige pige, der var blevet bidt af en hund, men som af ham blev til en 15-årig dreng, der var blevet overfaldet af en jævnaldrende arabisk dreng med, at han ikke havde tænkt så meget på billedet, men på teksten.
 

Den forklaring holder ikke, da han bevist har sat billedet ind og tilføjet en dansk tekst.
 

Billedet var ikke med i den svenske artikel fra 2013, hvor “overfaldet” handlede om en lussing.
 

Derimod er billedet med i den engelske tekst på den højreekstremistiske side whiteresister.
 

Så det er ikke den svenske artikel der er Søren Lund Hansens kilde, og det var en aktiv handling, da han satte billedet ind. Skriver Birgit Bergløv på Facebook.
 

Dine bestræbelser er prisværdige, Pia Trine Nyholm -Men som du kan se -desværre.
 

Reference
Hjemmesiden, //politik.tv2.dk/2015-01-19-dfer-brugte-usmageligt-facebook-foto-jeg-beklager-meget
Hjemmesiden, //news.com.au:80/national/the-image-of-a-dog-victim-is-being-used-to-get-facebook-shares/story-fncynjr2-1226560745506
 

For yderlig læsning

Dansk Folkepartis Karin Fink Eriksen skal da ekskluderes?
 
Dansk Folkeparti, Alkoholdpolitik
 
Kan Dansk Folkeparti-Vælgere nås med fornuft?