DF-medlemmer efterlyser Demokrati og Ytringsfrihed

DF-medlemmer efterlyser Demokrati og Ytringsfrihed
Medlemsdemokrati, ytringsfrihed så kandidaterne frit kan udtale sig som de finder bedst, på egne vegne.

Vi bør også, som alle andre partier forholde os til dobbelt eller triple mandater i byråd, regionalråd, Folketing eller EU-parlamentet.

Skriver et mangeårigt medlem af Dansk Folkeparti på facebook.
Mange har bakket op bag ønskerne og støtter klagerne over nepotisme og tildensen til dannelse af familiedynastier i partiet.

Jeg har anonymiseret navne da det er en kendt sag, at Dansk Folkeparti -medlemmer med holdninger som eventuelt kunne være ubekvemme for partiledelsen ofte bliver smidt ud af partiet.

Citat af et Dansk Folkeparti medlem:
-Selvom man er DFer med hud og hår, og har støttet op om dette parti de sidste 18 år, -så kommer vi nok ikke uden om at være store nok til at gribe i egen barm, -og reflektere over de svagheder der også findes i vore egne rækker.

I min optik er vi i dag drejet til venstre, -nogle vil mene at vi idag står der hvor Socialdemokratiet stod engang, -med undtagelse af EU og udlændingepolitikken……!

Belært af erfaringerne fra det hedengangne Fremskridtsparti, -var en vis styring af menighedsdannelse nødvendig og ønskværdig, men nu har vi nået voksenalderen, -så må der også være plads til mere medlemsdemokrati og at kandidater frit kan udtale sig som de finder bedst på egne vegne.

Vi bør også, som alle andre partier forholde os til dobbelt eller triple mandater i byråd, regionalråd, Folketing eller EU-parlamentet.

Vi er som andre partier ramt af nepotisme og familiedynastier, -nogle gange er det godt andre gange knapt så godt!
Rigtig mange DFere og vælgere, efterlyser en klart skarpere profil især på udlændinge og EU-områder, og et opgør mod lov og regeltyrani overalt i samfundet.
Dette medlemsdemokrati udleves bedst ved, at man lader medlemmerne tale frit og lade det være op til flertallet at bestemme hvilken kurs der skal føres. Citat slut.

Citat-teksten kan ses som et annonymiseret screen-dump, ved at klikke her.

Held og lykke med projektet.

For yderlig læsning

muppet-show-debat-pa-fyens-stiftstidende
 

forulempet-ved-dansk-folkeparti-arrangement
 

/formandsvalg-i-dansk-folkeparti-kommentare-fra-svendborg/