DFeren Kim Christiansen er blevet meget klogere

230320131408

Dansk Folkepartis Kim Christiansen er blevet meget klogere

– Der er ikke flere mails nu, og jeg kan love, at jeg er blevet meget klogere, siger Kim Christiansen til Netavisen /bt.dk/politik/df-ordfoerer-tiggede-om-dsb-billetter” – Netavisen bt.dk idag.

Så – det er jo bare dejligt.
Netavisen BT er i besiddelse af en mail fra Kim Christiansen til Waterfronts direktør Lars Poulsen sendt den 14. maj 2012.
Her står:
’Hej Lars. Har du stadig DSB som kunde. Jeg har videresendt en mail fra min datter, som er ved at afslutte sin uddannelse.

Hun skal være (producerass.) til at lave denne film…de har fået nogle gode spillere med som arbejder gratis, men der skal betales transport, så lidt fribilletter fra DSB vil gøre…Er det noget du kan formidle eller hjælpe mig med et navn.’

Lars Poulsen sender samme dag mailen videre til DSBs underdirektør Peder Nedergaard Nielsen.

Til DSB-bossen skriver Lars Poulsen:
‘Kære Peder. tak for et godt møde i dag. Prøv lige at oveveje om ikke vedhæftede vil være en god idé, og i den overkommelige kategori. Vi har en god ven i Kim, når det brænder.’ Netavisen bt.dk

Og – Det er er nærmes skønt, at se – når rigtige venner, sådan kan hjælpe hinanden med nogle dejlige gratis fribilletter til de offentlige transportmidler.

Det er den slags, som varmer ens hjerte, så det er ved at smelte.

230320131629

For yderlig læsning.

Dansk Folkeparti profil smurt af PR-bureau
 
Kan Dansk Folkeparti-Forsanger Kim Christiansen være syg et sted, og så være frisk det andet sted?