Du skal have en Facebook-profil ….

Du skal have en Facebook-profil
Du skal have en Facebook-profil for at kunne kommentere denne artikel. Husk at brud på reglerne kan medføre, at dine kommentarer bliver fjernet, og din profil udelukkes fra debatten. Læs mere om vor moderering her. //religion.dk (kristeligt-dagblad)

En låst og deaktiveret Facebook-profil
Tjekker du op på linken, så vil det fremgå at grunden til at jeg blev opmærksom på dette tiltag, – var en søgning på noget helt andet, end den kendsgerning at nogen, har syntes at min Facebook-profil skulle låses og deaktiveres.

Uretfærdig behandlet
Men med tanke på, Victor Klemperers erindringsværk, LTI, (Det Tredje Riges Sprog) – så er det vel passende at være opmærksom på, – at man kan vænne sig til at blive krænket og uretfærdig behandlet.

Spejl og Kompas
LTI dokumenterer i detaljer, hvorledes nazitidens sprog, på samme tid var et spejl og et kompas. I spejlet sås mentalitet og hensigt, i kompasset lå regimets kurs udstukket.

Historisk
Det skrev jeg lidt om, da det mandag den 19. sep. 2011. var 70 år siden,
at de tyske jøder skulle gå med den forhadte jødestjerne.

Du skal have…
Jeg syntes, man på kristeligt-dagblad bør tænke lidt over, hvad man skriver – man får temmelig mange penge i mediestøtte – artiklen, jeg linker til, ligner en afskrift af andet som ligger på nettet, bortset fra at der er der indskudt et manipulerende afsnit, (Det næstsidste).

Referanceliste
//religion.dk /synspunkt/systemverden-og-livsverden (kristeligt-dagblad)
Habermas delte livet op i systemverden og livsverden
//klemperer.dk /node/1 LTI – Lingua Tertii Imperii
70-års dagen for indførelse af jødestjernen