En bistand-and sagde rap

Pinligt Ekstra Bladet –og pinligt ansvarsløst LA
Jeg siger altså totalt fra, når et overklasseløg med god hjælp fra Liberal Alliance kynisk udstiller en forkert virkelighed.

Skriver Puk Brysch på sin Blog – //denoffentligesektor.dk/blog/pinligt-ekstra-bladet fredag den 22.02.2013. -og fortsætter
Det er absurd teater, når det tilmed kommer til at fremstå som virkeligheden, og det gør arbejdet med socialt udsatte forbandet vanskeligt.

Virkeligheden i systemet er nemlig, at fx en hjemløs misbruger mister sin kontanthjælp, fordi han/hun ikke har levet op til krav om fremmøde ved Jobcenter.

Hvor vi som socialrådgivere før skulle vejlede og hjælpe skal vi nu bruge mere tid på kampe i og med systemet – og Liberal Alliances retorik gør bare det hele værre for dem, der virkelig har brug for hjælp.

Hvor er det dog trættende med alle dem, der ødelægger det for de mest udsatte i vores samfund.

Der vil altid være nogle, der misbruger systemerne, men derfor skal det vel ikke ramme alle dem, der vitterlig har et behov?

Du kan sikkert læse mere på  Puk Brysch Blog
210220131641

Pinligt for Ekstra Bladet
Det er sørgeligt, at Ekstra Bladet bruger sådan et amatør skoleprojekt til, at stille spørgsmålstegn ved vores nuværende og allerede stramme kontanthjælpssystem.

Et system der i forvejen stiller så store krav til de mest udsatte, at flere og flere ryger helt ud af systemet og lever et parallel liv på gaden, hvor de forsørger sig selv via kriminalitet.

Reference
//denoffentlige.dk/blog/pinligt-ekstra-bladet-–-og-pinligt-ansvarslost-la”
//denoffentligesektor.dk/blog/pinligt-ekstra-bladet-–-og-pinligt-ansvarslost-la
 

For yderlig læsning.

Planter Liberal Alliance medie-argurker?
 
“Rap rap” sagde avisanden
 
P77.dk: Somalisk støtteforening er sort propaganda
 
Usand historie plantet i medierne af SIAD-supportere
 
JydskeVestkysten: Mand erkender glasskår-løgn om Bakkeskolen