“En mand som ham, kan man kun beundre”

Det er der nogen der mener
Andre mener noget andet

Herover et screen dump fra den offentlige FaceBook-gruppe, Ordet er frit

webstedet, tv2.no skriver:
-Den omfattende rapport organisationen og bladet Searchlight har udarbejdet afdækker, ifølge Lowles, de vigtigste inspirationskilder for den terrortiltalte Anders Behring Breivik.

– Vi har udarbejdet en rapport om den anti-islamistiske bevægelse. Vi har set på personerne og organisationerne som skaber dette nettværk af anti-islamister som har inspireret Anders Behring Breivik.”

Under overskriften, “Dette er de tolv vigtigste aktørene i det anti-islamistiske netværk,” kan man se at Lars Hedegaard er nævnt.

Lars Hedegaard
Lars Hedegaard er en dansk journalist og historiker som er grundlægger og formand for den internationale organisation International Free Press Society (IFPS) (siden 2009) og i den danske del af organisationen, Danish Free Press Society (siden 2005).

IFPS er international paraplyorganisation som ifølge dem selv, arbejder for ytringsfrihed.

Organisationen er en af Geert Wilders støttespiller. Wilders er selv bestyrelsesmedlem i organisationen. Hedegaard har deltaget på en række konferencer verden over, med anti-islamisme som tema. Skriver man på webstedet, tv2.no

Reference
webstedet //facebook.com/groups/298717580200209
webstedet //tv2.no/nyheter/innenriks/22-juli-terror-oslo-og-utoya/dette-er-de-tolv-viktigste-aktoerene-i-det-antiislamistiske-nettverket-3754527.html
webstedet //searchlightmagazine.com/

For yderlig læsning

Trykkeselskabets terror-samarbejde mere bredt
 
Hvem markedsfører en ekstremblogger som Fjordmand?
 
Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaaard, kendt Fjordman i seks-syv år
 
Fremtrædende personligheder siger nej tak til Svensk Trykkefrihedsselskab