English Defence League bande, idømt fængselstraf på næsten 15 år

English Defence League bande, idømt fængselstraf på næsten 15 år

Elleve medlemmer af English Defence League -en fordrukken racistisk pøbel-bande, der terroriserede to café arbejdere i Carlisle er blevet fængslet i sammenlagt næsten 15 år.

Skriver, Cumberland News
Fredag, 10 februar, 2012
Elleve medlemmer af English Defence League – en fordrukken racistisk pøbel-bande,
der terroriserede to café arbejdere i Carlisle er i dag bag tremmer.

Andrew Ryan, blev idømt en fængselstraf på 18 måneder efter at have indrømmet to anklagepunkter om racistisk betonede truende adfærd.

Dommeren ved Carlisle Crown Court, Paul Batty QC, idømte banden, samlet set, næsten 15 års fængsel for deres truende racistisk adfærd, som han beskrev som “vildtlevende” og “beskæmmende”.

En af de længste fængselsstraffe -18 måneder -fik den 33-årige tidligere soldat Andrew Ryan, der spillede en ledende rolle.

Ved afslutningen et drikke-orgie i maj sidste år, da banden fejrede Andrew Ryans løsladelse fra fængslet, -efter at han have afsonet en dom for en anden racistisk handling, blev en Manhattan Cafe på Botchergate målet for deres vanvid.

Andrew Ryan havde afsonet en dom på 70-dages fængselsstraf for at brænde en kopi af Koranen, stjålet fra et Bibliotek, i Carlisles centrum.

Efter at han blev dømt for at brænde Koranen i april sidste år blev Andrew Ryan behandlet som en helt af English Defence League (EDL), som organiserede en demonstration i solidaritet med ham, før han blev dømt.

News & Star rapporterede
-Han ankom til byretten flankeret af mænd med vajende St George Cross flag,
og råbende nationalistiske sange.

Den engelske Defence League Carlisle division havde skrevet en opfordring til medlemmerne om at støtte Ryan.

En gruppe havde samlede sig, og gik i parade gennem byens centrum sammen med ham, bærer på flag med teksten, EDL, -og bannere med ordene, Det er vores land, vi tager det tilbage.

Før dommen, kommenterede dommer Batty på CCTV-billeder, som viste bandens adfærd overfor to tyrkiske arbejdstagere på Manhattan Cafeen, og han udstedte en alvorlig advarsel til andre, der overvejer racistisk adfærd.

Dommen sagde til de tiltalte, I opførte jer som en forfærdelig racistisk pøbel, skrigende og racistiske råbende, uden nogen som helst grund. I blev næret af druk, og det er helt klart ud fra  jeres opførsel, som det fremgår af CCTV, at i var helt og aldeles ud af kontrol, og i ydmygede de tyrkiske mænd, som udførte deres arbejde i en takeaway-butik, i skriger af dem, terroriserer dem.

-Det vil simpelthen, ikke i byen Carlisle, blive tolereret,
og afskrækkende straffe vil følge efter en sådan adfærd.

Tidligere havde anklagemyndigheden vist en videooptagelse af hændelsen.
Banden ses udenfor en takeaway forretning, flere af dem gestikulerede vildt,
da de råbte obskøne og racistiske tilråb imod de ansatte.

En af de tyrkiske cafe-arbejderne fortalte politiet at den racistiske adfærd havde stået på i ugevis.

Michael Wilson, 29, blev idømt en fængselstraf på 30 måneder.

Ian Bradshaw, blev idømt en fængselstraf på 21 måneder. Hans advokat fortalte, at han nu har accepteret, at hans opførsel havde været skandaløs, og han undskyldte.

William Ewings af Gilford Crescent, Harraby, blev idømt en fængselstraf på 13 måneder. Han var siges at være angerfuld og “skammer sig” over sin opførsel.

Louise Annette Leslie, blev idømt en fængselstraf på 15 måneder.

Donna-Marie Beattie, 22, blev idømt en fængselstraf på 15 måneder. Advokaten fortalte, at hun skammede sig over sine handlinger.

Tvillingesøsteren Kerry Victoria Wilson, 41, brugte ikke et racistisk sprog,
-men slog på takeaway vinduet, blev idømt en fængselsstraf på et år.

Matthew Ryan, der bor sammen med sin bror Andrew i Currock, som havde psykiske problemer og var let at manipulere, blev idømt en fængselstraf på 10 måneder.

Craig William Metcalfe, 31, blev idømt en fængselstraf på 15 måneder. Han beklagede dybt sine handlinger, sagde hans advokat til dommeren.

Tracie Wilkinson, 35, Morton, som menes at være en alkoholiker,
-blev idømt en fængselstraf på 15 måneder.

Rebecca Louise Wardle, 24, blev idømt en fængselstraf på 13 måneder. Hendes advokat sagde, sikkert som en slags undskyldning, -at hun havde været meget beruset.

Reference
//cumberlandnews.co.uk

For yderlig læsning

EDL Carlisle Division Jailed For Race Hate Attacks