Et uformelt udvalg i Dansk Folkeparti

270920140109

Et uformelt udvalg i Dansk Folkeparti
Søndsagsavisen gør sig i denne uge klog på hvem som sidder i Dansk Folkepartis magtfulde inderkreds.

270920140024

Formanden Kristian Tuelsen Dahl er nævt og sjovt nok, så er den tidligere næstformand, Peter Skaarup også i partiledelsen, efter han måtte træde til side så Søren Espersen kunne overtage hans næstformandspost.

Ja, ja, sådan kan det gå.
Morten Messerschmidt fik jo et par stemmer ved EU-valget, så han hænger med på en telefon ved deres mandagsmøder. Lykkelig må den være, der har en stabil telefonforbindelse.

Nå, men så har de vel haft et par stole tilovers, for der har også været plads til Martin Henriksen og Karin Nødgaard, der er datter af sin mor og far.

Faderen, Poul Nødgaard var med ved partistiftelsen og huskes vel bedst, som manden der målrettet kæmpede hårdt for, at forbyde kaskelotter i folketinget.

Det blev de nu ikke, – men den heroiske kamp ser alligevel ud til at være lykkes over al forventning, da der i rigtig lang tid ikke har været observeret en eneste kaskelot i folketinget.

Så er vi ved at være ved vejs ende, med den folkevalgte del af partiledelsen, for ud over den demokratiske valgte ledelse, så deltager pressechefen Søren Søndergaard også i det uformelte udvalg, som den eneste pressechef på Christiansborg. Kilde: Søndsgsavisen  –  sondagsavisen.dk

For yderlig læsning.

Messerschmidt bijobberi, bartender og altmuligmand
 
De skulle have siddet med om bordet i Værdikommissionen …