Eurabia-ekstremisme netværk og terroristen massemorderen Anders Behring Breivik

Eurabia-ekstremisme netværk og terroristen massemorderen Anders Behring Breivik

Bloggeren Peder Jensen alias Fjordmand, har været aktiv på blandt andet bloggen Gates of Vienna.

Her har han spredt tanker om at Europa snart vil havne i borgerkrigslignende tilstander på grund af muslimsk indvandring, – og fremmet tanker om Eurabia-ekstremismen.

Eurabia-ekstremismen er stærkt kritiseret af fremtrædende forskere, – men var en væsentlig insprirationskilde for terroristen og massemorderen Anders Behring Breivik.
 
 

 
Fik betaling fra udlandet
Bloggeren Peder Jensen alias Fjordmand har modtaget betaling for sit arbejde for Gates of Vienna.

I år 2000 fik Jensen flere tusende kroner overført fra udlandet.

Opdateret 05-03-2013. kl. 23,17.  på grund af chikane.
Citat fra Bloggen einarlunga
050320132301

Edward S. Mai: Amerikaner som har spilt en viktig organisatorisk rollle i den  europeisk-amerikanske antiJihad bevegelsen og som står bak organiseringen av mange av de viktige møtene og konferansene i høyrebevegelsen. Opererer under flere ulike dekknavn i ulike organisasjoner. Han grunnla og driver det ekstreme islam-kritiske bloggstedet ‘Gates of Vienna’ under dekknavnet Baron Bodissey. 

Har sammen med Fjordman vært til stede på høyrebevegelsens flere møter siden 2006, også i nordiske land. May har helt åpenbart fortsatt et nært forhold til ‘Fjordman’. Citat slut.

Hans tilstedeværelse i København kan sikkert bekræftes af Bloggeren herunder, der antagelig har link til Bloggen Snaphanen og Trykkefrihedsselskabet.

050320132223

En anden deltager var Peder Jensen, bedre kendt som Fjordman, hvis tro på, at muslimer i hemmelighed havde planer om at overtage Europa, inspirerede Breivik, som citerede ham 111 gange i sit manifest.

Pengene til Bloggeren Peder Jensen alias Fjordmand, blev betalt af Edward S. May, som er manden bag pseudonymet ‘Baron Bodissey‘, – og som står bag bloggen Gates of Vienna.
 

150120131304

Imidlertid kunne det godt se ud som om at Bloggen Gates of Vienna, nu er overtaget af Dansk Folkepartis tidligere EU-Kandidat Henrik Ræder Clausen.
 

 
Hvor må de være stolte


 
For yderlig læsning.

 Medlem af Dansk Folkeparti modtog massemorderens manifest 

OG
Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaaard, kendt Fjordman i seks-syv år