Fire English Defence League supportere dømt

Guardian Investigations / The English Defence League uncovered

Fire personer med tilknytning til English Defence League, Yorkshire division, er blevet idømt fængslet i sammenlagt ti år, for et ondt racistisk angreb på to unge med asiatisk baggrund.

Det ene af ofrene var kun seksten år.
Jordan Williams, 18 år, slog et af ofrene med en kæp, og blev idømt fem års ophold på en lukket institution for unge lovovertrædere.

Melvin Watts, 19 år, skar et af ofrene i ansigtet med en hobbykniv. Watts fortalte politiet, at han kun havde taget kniven med til selvforsvar.

Watts, blev idømt fem års ophold på en lukket institution for unge lovovertrædere for det racistiske betonede overfald, besiddelse og brug af et offensiv våben.

Josh Foster, 18 år, blev idømt 15 måneders ophold på en lukket institution for unge lovovertrædere, for at forvolde personskade i forbindelse med det racistisk betonedet overfald.

Dale Oakley, 21 år, blev sendt i fængsel i 18 måneder for samme lovovertrædelser.

Du kan læse me’r på edlnews.co.uk

Reference
//edlnews.co.uk/index.php/latest-news/latest-news/-4-edl-yorkshire-jailed-for-ten-years-for-violent-race-attack

For yderlig læsning

//P77.dk: Hells Angels supporter skal byde EDL velkommen i Aarhus
 

1 comment on Fire English Defence League supportere dømt

 1. Umiddelbart kan overfaldet knyttes til ofrenes hudfarve og havde intet som helst med Islam at gøre.
  Hvilket bekræfter hvad stort set alle allerede ved : At EDL samt lignende er racistiske foreninger, selvom det er blevet yt at sige det åbent. At racister er som racister altid har været, uanset at de næsten alle benytter sig af en front, om at være “En forening til islam-kritik” nu om dage.

  Når man kaster et blik på de der hadsider, som skal forestille at være en kritikside af Islam, hvor de har lavet deres egne krimi-sektion med udklip som f.eks “Gerningsmanden beskrives som mørk i huden”, kan denne gerningsmand jo utrolig nemt være kristen eller ateist.

  At disse siders bagmænd lider af fobisk angst for mørkhudede mænd, kan de ikke så nemt sige direkte, da de utroligt nødigt vil fremstå som en “gammeldags” racist. Derfor kædes alt sammen med Islam. Alle mørke mænd er muslimer, for bekvemhedens skyld.

  Det er jo ikke noget deres faste læsere tænker nærmere over, når racehadet skal udbredes.
  Racister tænker generelt sjældent særlig dybt over noget som helst.

Comments are closed.